MENU

Αναλυτικά τι είπε η Καπογιάννη μετά το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για το παιχνίδι: «Υπήρξε μια διακοπή τις προηγούμενες δέκα ημέρες. Είχαμε τρεις απουσίες συν τη Νένα (Νικολαΐδου), που μας έβγαλαν λίγο εκτός ρυθμού. Όμως, νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλά σε σχέση με αυτή τη διακοπή. Ήμασταν πολύ επιθετικές στην άμυνά μας, βγάλαμε ωραίες φάσεις στον επίθεση. Τα κορίτσια δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Κάποια κενά διαστήματα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και λόγω της διακοπής και επειδή ακόμα δεν έχουμε βρει τη χημεία μας. Εμείς κάθε εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη διάθεση των παικτριών: «Μπράβο στα κορίτσια μας που παίζουν σαν πρώτες. Αυτό είναι που πρέπει να αναγνωρίζουμε. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα σαν πρώτος. Μπράβο στα κορίτσια που έχουν αυτή τη διάθεση, γουστάρουν αυτό που κάνουν και αυτό είναι προς τιμήν τους».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών. Τον έχουμε τόσο ανάγκη, γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση κι ελπίζουμε ότι μέχρι στιγμής τους αποζημιώνουμε».

Από την πλευρά της η Όλγα Χατζηνικολάου είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι λίγο επικίνδυνο, γιατί χωρίστηκε η ομάδα για δώδεκα ημέρες, αφού ήμασταν τρεις διεθνείς με την Εθνική, πάνω που είχαμε βρει τη φόρμα μας. Ωστόσο, προσεγγίσαμε πολύ προσεκτικά το παιχνίδι. Κάναμε αυτά που έπρεπε, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός σήμερα (29/11), χαρήκαμε πάρα πολύ που ήρθε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε τον κόσμο κοντά μας».

Καπογιάννη: «Τα κορίτσια... γουστάρουν που είναι στον Ολυμπιακό»