MENU

*Στην Ψωροκώσταινα, δεν γίνονται μόνο υπολογισμοί τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και συμμαχίες. Ένας εξ αυτών, που ψάχνουν συμμάχους είναι και ο Αλευρογιάννης του Πανιωνίου. Βλέπετετις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, οι Κυανέρυθροι χρειάζονται τη βοήθεια και άλλων αποτελεσμάτων πλην των δικών τους, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να πέσει ο ισόβαθμος Κόροιβος μαζί με τα Τρίκαλα.

*Στη Νέα Σμύρνη, πάντως, αρκετοί μπασκετικοί κατηγορούν τον ιδιοκτήτη ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και με δικές του συμπεριφορές ο αγαπημένος τους Πανιώνιος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Για να επικοινωνούν, μάλιστα, κάποιοι την δυσφορία τους ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε ένα προσφυγικό σωματείο σαν το δικό μας», πάει να πει ότι ο πρόεδρος έχει δημιουργήσει και αντιπάθειες. Κι είναι κρίμα γιατί πραγματικά έχει παλέψει με νύχια και δόντια να σώσει την ομάδα και να φτιάξει το ρόστερ της.

*Τα ραντάρ της στήλης έπιασαν φαινόμενα δυσαρέσκειας και για άλλον χρηματοδότη. Οι κακές γλώσσες λένε ότι μετά την είσοδο του Παντελή Μπούμπουρα στον ΓΣΛ/Φάρο έχουν δει χρήματα μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Όχι όμως και αρκετοί πιστωτές, οι οποίοι απειλούν ότι αν δεν πληρωθούν θα ακολουθήσουν τη νομική οδό. Για να δούμε. Θα βάλει το χέρι στην τσέπη ο μεγαλοκατασκευαστής ή μπήκε στο μπάσκετ για να κάνει (κι αυτός) το κομμάτι του…

*Αγωνιστική - φωτιά είναι η επόμενη μετά το Πάσχα. Το γεγονός, μάλιστα, ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματσάρες για την παραμονή, τα πλέι οφ και την πρώτη τετράδα, οδήγησε την ΚΕΔ στο να ορίσει νέα συνεδρίαση για την ερχόμενη Πέμπτη. Ενώ, δηλαδή, θα όριζε διαιτητές για δύο αγωνιστικές, η κρισιμότητα των αγώνων της 22ης ημέρας (10-11/4) προκάλεσε την απόφασή της να συγκεντρωθεί ξανά για να βγάλει τους διαιτητές της 23ης αγωνιστικής, που έρχεται στο καπάκι (13-15/4). Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι κάποιος τιμωρημένος και να μην μπορεί να σφυρίξει;

*Τέτοια χειρονομία, όπως αυτή που είχε κάνει ο Ντορόν Λαμπ σε οπαδούς της ΑΕΚ (ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο), δεν μπορεί να γίνει από… νηφάλιο παίκτη. Αυτό μάλλον «μέτρησε» το Λαύριο και για αυτό έστειλε τον πολύ αξιόλογο Αμερικανό στην ευχή της Παναγίας. Ουσιαστικά, ο Λαμπ μπέρδεψε την Αττική με την Καλιφόρνια και έπεσε στην παγίδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

*Ποιο σοβαρό ραντεβού έγινε αυτές τις μέρες; Λεπτομέρειες προσεχώς σε επόμενο «Slam Dunk»…

*Ματσάρα την Πέμπτη στη Μαδρίτη. Εκεί που έχει φτάσει το πράγμα, το αποτέλεσμα της συνάντησης των μετόχων μπορεί να αποτελέσει οιωνό για αυτό που θα δούμε από βδομάδα.

*Θα έχουμε αλλαγές στο προγραμμα του ΕΣΑΚΕ μετά την πρόκριση της ΑΕΚ αλλά και πιθανό πέμπτο ματς Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού στα προημιτελικά. Στις 4 Μαΐου έχει οριστεί το ΑΕΚ-Προμηθέας, στις 4 Μαΐου και ο ημιτελικός. Και το πρώτο ματς θα αναβληθεί στάνταρ αλλά μήπως μαζί του αναβληθεί όλη η αγωνιστική; Διότι το παιχνίδι αυτό επηρεάζει τη... μισή βαθμολογία.

*Τι ήθελε να πει ο Γιαννακοπουλος με την φωτογραφία που πόσταρε; Απόρησε αρκετός κόσμος. Εκτός από τους παλιούς και τους μύστες. Ανεβάζει διάφορα πετυχημένα, υπερβολές και ακρότητες κατά καιρούς αλλά αυτό εδώ είχε πολύ ζουμί...

*Λοιπόν, τούτη εδώ είναι η φωτογραφία που κυκλοφορεί γενικώς στα social και ζητούν επεξηγήσεις. Και φυσικά δεν στόχευε ούτε στον... Νικοπολίδη που πήγε να δει τον φίλο του τον Σάρας από το «Ammos» της Κηφισιάς απέναντι στην αγαπημένη ομάδα του, ούτε στον Σταυρόπουλο στην πάνω σειρά.

*Ο Τάκης είναι ο Λιβιεράτος, άλλοτε στέλεχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός επί Κόκκαλη, που τώρα πια δεν έχει θεσμικό ρόλο ήταν στο επίκεντρο του σχολιασμού. Γιατί; Διότι χάρη σε αυτόν, λέει ο μύθος, έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός το... 50-50 (όπως το βλέπει ο καθένας δηλαδή το 50-50...). Πώς και δεν τον έβαλε στο dvd στους τίτλους τέλους, να έχει τον ρόλο του Φράνκο Τζεφιρέλι;

Γιατί η παρουσία του Τάκη στο ΣΕΦ έκανε... τούρμπο τον Γιαννακόπουλο