MENU

Μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια με αρχές και φυσικά τον αθλητισμό σε πρώτο πλάνο, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει... Η 20χρονη, σήμερα, Αγγελική Καλαφατάκη, κόρη του προπονητή μπάσκετ, Γιώργου Καλαφατάκη και της Ρένας Σταυρακοπούλου, παίζει βόλεϊ, ως ακραία στην ομάδα ΑΠΣ Αλίμου (Τραχώχων). Με ύψος 1.78 η καστανή πανέμορφη κοπέλα... σερβίρει, «καρφώνει» και ξέρει πώς να κερδίζει στα φιλέ. Tα υπόλοιπα τα είπε στο SDNA...

«Εχω στην σκέψη μου, τόσο το να καταφέρω να εξελιχθώ στον χώρο του βόλεϊ, αφού αυτό επέλεξα κι ακολουθώ από μικρή, όσο και να συνεχίσω, ολοκληρώνοντας τις σπουδές στα ναυτιλιακά. Υπάρχει κατά νου και το ενδεχόμενο να συνδυάσω σπουδές και βόλεϊ στο εξωτερικό από τη νέα χρονιά και αργότερα το μεταπτυχιακό, αλλά ακόμη είναι νωρίς για κάποια απόφαση», ανέφερε η Αγγελική.

«Υποστηρίζω, όπως είναι λογικό, κάθε ομάδα, όπου εργάζεται ο μπαμπάς μου. Ε, είναι δεδομένη η αδυναμία προς τους γονείς μου, γιατί, μιας και δεν έχω αδέρφια, με έχουν καλομάθει και προσπαθούν πάντα να μην μου χαλάνε χατίρι», είπε χαριτολογώντας η Αγγελική.

Αφού, λοιπόν, έκανε τις διακοπές της, μαζί με τον φίλο της, στα Κουφονήσια, αλλά και σε Μύκονο και Πάρο, με φίλες της, η Αγγελική το έριξε ξανά στην σκληρή προπόνηση, όπως κάθε αθλήτρια που σέβεται τον εαυτό της.

Δεν παραλείπει, φυσικά, να παρακολουθεί πολλά ματς και βόλεϊ, αλλά και μπάσκετ, δηλώνοντας φαν του Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο έχει ως ίνδαλμα αθλητή, ενώ δεν ξεχνά πως με τον Πανιώνιο υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Καθώς και η ίδια αγωνίστηκε στους Νεοσμυρνιώτες και ο πατέρας της ήταν κόουτς του συλλόγου. Μετά τον Ιστορικό, εξάλλου, η Αγγελική έπαιξε και στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, πριν συμφωνήσει με τον Αλιμο.

Πάντως, παρακολουθεί στενά πολύ μπάσκετ και επισκέπτεται συχνά το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας ματς. Φωτογραφήθηκε, άλλωστε, πιο παλιά, με αθλητές όπως ο Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), o Κώστας Παπανικολάου, αλλά και με τις φανέλες των Γιώργου Πρίντεζη, Βασίλη Σπανούλη (Ολυμπιακός).

Η κούκλα κόρη του Καλαφατάκη (pics)