MENU

Τα έδωσε όλα η Στεφανία Ντεβάλ, η επί σειρά ετών σύντροφος του Αντόνιο Ντοναρούμα. Λίγες ώρες μετά την σπουδαία εμφάνιση του Ιταλού τερματοφύλακα στο ντεμπούτο με την Μίλαν, η σύζυγος του έδωσε ρέστα στο Instagram.

Ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή ότι θα αγωνιστεί ως βασικός στο ντέρμπι με την Ίντερ, μετά τον τραυματισμό του Στοράρι στο ζέσταμα, ήταν εξαιρετικός και με δύο σημαντικές επεμβάσεις έστειλε τους «ροσονέρι» στα ημιτελικά, παρά την αμφισβήτηση που δέχθηκε από τους οπαδούς της Μίλαν, που πίστευαν ότι έκλεισε στους «ρονέρι» με… μέσον, ένεκα του αδερφού του.

«Και επιτέλους τους έκανες να σκάσουν. Δεν ξέρεις πόσο πολύ περίμενα αυτή τη στιγμή. Είχαν πει τα πάντα για σένα χωρίς να γνωρίζουν τις ικανότητες σου στο γήπεδο. Εκείνοι που θα έπρεπε να σε στηρίζουν και αντίθετα έλεγαν πως σε πρότεινε ο αδερφός σου και σε χαρακτήριζαν παρασιτικό αδερφό.

Εσύ ήσουν ταπεινός και μου έλεγες ακόμα κι όταν ήμουν έξαλλη, ότι δεν έπρεπε να ανησυχώ και ότι σε ενδιέφεραν μόνο τα λόγια εκείνων που είναι πραγματικά δίπλα σου.

Έμαθες την τελευταία στιγμή ότι θα παίξεις σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι (ντέρμπι που κρίνει πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού κυπέλλου) και έδειξες πόσο αξίζεις. Σε ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου χάρισες αν και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης υπάρχουν και πιο δυνατά συναισθήματα!», ήταν η ανάρτηση της Ντεβάλ, την ώρα που ο Ιταλός γκολκίπερ ήταν σαφώς πιο ήρεμος στο δικό του μήνυμα: «Τα συναισθήματα μερικές φορές είναι δύσκολο να τα εξηγήσεις. Εκείνα της χθεσινής βραδιάς ήταν ιδιαίτερα. Ευτυχισμένος για τη νίκη, για την εμφάνιση όλης της ομάδας και για το ντεμπούτο μου με την Μίλαν».

https://www.instagram.com/p/BdPm7W6AQ77/

Δείτε το ζεύγος σε μερικές τρυφερές στιγμές

Τα... έχωσε μέσω Instagram η σύντροφος του Ντοναρούμα! (pics)