MENU

Ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Αντρέα Στραματσόνι, δέχθηκε βαρείς χαρακτηρισμούς από τον δήμαρχο του Μπενεβέντο μετά από δήλωσή του, στην οποία άφηνε ξεκάθαρες υποτιμητικές αιχμές για την ομάδα της ιταλικής πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς, γνωστός μας από το πέρασμά του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα της Σπάρτα Πράγας από την Βικτόρια Πλζεν δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Δεν είμαστε η Μπενεβέντο, ξέρετε», υποτιμώντας έτσι την ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, η οποία δεν έχει καταφέρει να μαζέψει ούτε έναν βαθμό μετά από 8 αγωνιστικές στη Serie A.

Ο δήμαρχος της πόλης του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλα, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν. «Δεν είμαστε ο Στραματσόνι, ξέρετε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ μίλησε σαν κρετίνος, κάτι που μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο με ανοιχτό το στόμα και είναι ειλικρινά απαράδεκτο. Ελπίζω ότι η Ένωση των Προπονητών θα παρέμβει και θα ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Μπενεβέντο και την πόλη του Μπενεβέντο», ήταν η τοποθέτησή του, η οποία ανάγκασε τον 41χρονο προπονητή να απολογηθεί:

«Απλά ανέφερα την Μπενεβέντο γιατί αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Serie A. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που νιώθουν προσβεβλημένοι, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Κατάγομαι από την περιοχή, όπως και η γιαγιά μου. Έχω την οικογένειά μου εκεί, ποτέ δεν θα πρόσβαλα την πόλη», τόνισε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Ο Στραματσόνι μίλησε σαν κρετίνος»