MENU

Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Ρέτσος ήταν το «ερυθρόλευκο»... παρεάκι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που έζησε μια ζωή μαζί μέχρι τελικά να ενηλικιωθούν και να φτάσουν στην αντρική ομάδα. Πλέον, ο τελευταίος είναι κάτοικος Γερμανίας, ωστόσο οι δεσμοί φιλίας μεταξύ αυτών των παιδιών δεν σπάνε ανεξαρτήτως απόστασης και φανέλας. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι ο αμυντικός της Λεβερκούζεν, κατά την αναχώρησή του για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν ρωτήθηκε για τους αγαπημένους φίλους του. Το ίδιο συγκινητικοί ήταν βεβαίως και οι δημόσιοι αποχαιρετισμοί των συμπαικτών του μέσω των social media.

Αναλυτικά, όσα έγραψαν οι δύο «ερυθρόλευκοι» στον πρώην πλέον συμπαίκτη τους...

Η ανάρτηση του Γιώργου Μανθάτη:

«Λοιπόν φίλε μου... Ένα όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά έγινε πραγματικότητα! Να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα, ήταν αυτό που πάντα ονειρευόμασταν, ε να λοιπόν που το καταφέραμε!!

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πρωτοθυμηθώ: η πρώτη ανάμνηση μου είναι με τον πατέρα σου που μας πήγαινε στο τουρνουά του Κενταύρου και φεύγαμε από το σπίτι 7 το πρωί και στο ράδιο έπαιζε derty fm και παρακαλούσαμε να το αλλάξει!

Έχω πάρα πολλά να πω, όμως το πιο σημαντικό είναι ένα! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα εντός και έκτος γηπέδου, είσαι σπάνιος άνθρωπος και αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστό! Σ' αγαπάω πολύ grace.

Εις το επανιδείν...».

Η ανάρτηση του Θανάση Ανδρούτσου:

«Θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη στην νέα σου ομάδα.

Επίσης σου εύχομαι να είσαι γερός να έχεις πίστη και αγάπη που πάντα είχες και θα έχεις και έτσι θα έρθουν όλα και θα τα καταφέρεις πάλι όπως τα καταφέρνεις πάντα γιατί το ταξίδι αυτό συνεχίζεται όπως λέγαμε μικροί!

Είναι δύσκολο να ξέρω πως δεν θα σε βλέπω μετά από τόσα χρόνια στα αποδυτήρια και έξω απο αυτά και θα μου λείπεις, αλλά ξέρω πως είσαι χαρούμενος και έτσι είμαι κι εγώ διπλά!!

Μακάρι να ξαναβρεθούμε στο μέλλον μέσα στο γρασίδι να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον όπως πάντα!

Όσο αναφορά για απ έξω απ το γρασίδι θα βλεπόμαστε συχνά γιατί οι οικογένειες δεν σπάνε πότε!!

Καλή τύχη αδερφέ!!!»

Χαιρέτησαν τον «αδερφό» Ρέτσο, Ανδρούτσος και Μανθάτης