MENU

Να είσαι σοβαρός. Μετρημένος. Να μην προκαλείς και να είσαι, όσο μπορείς, αντικειμενικός χωρίς να δείχνεις προτίμησε σε μία από τις δύο ομάδες. Να μην τσιρίζεις συνεχώς στο μικρόφωνο γιατί θα πιάσει πονοκέφαλος τους θεατές και, βασικό, να μην απαντάς στην εξέδρα σε περίπτωση που έρθετε λίγο πιο... κοντά. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας γρήγορος 6λογος του καλού σπίκερ που περιγράφει αγώνες.

Ωστόσο, ο Καρδιτσιώτης Κώστας Αδάμος που περιέγραψε το παιχνίδι ανάμεσα στις Ελπίδες Καρδίτσας και τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας τους καταπάτησε όλους έναν προς έναν και έδωσε, πραγματικά, «ρέστα»!

«Τι έδωσες ρε βλάκα; Τι έδωσες ρε μαλ...; Τι έδωσες ρε άνθρωπε; Πού το είδε το επιθετικό φάουλ; Σε βλέπουν ρε βλάκα... Για όνομα του Θεού ρε μαλ...;», είναι η ευγενική του απορία- που θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια σαβουάρ βιβρ- προς τον διαιτητή, ενώ στη συνέχεια τα βάζει με κάποιον από την εξέδρα λέγοντάς του «Τι θες ρε; Άντε στο διάολο!».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το επικό ρεσιτάλ του σπίκερ, που έχει μπει ήδη στο πάνθεον των κορυφαίων ελληνικών περιγραφών:

http://www.youtube.com/embed/M64RblSKyXQ?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Βρήκαμε την κορυφαία περιγραφή αγώνα ever: «Τι έδωσες ρε μ@λ...!» (vid)