MENU

Η πρόσφατη μυστική συνάντηση του παράγοντα του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζου με τη διοίκηση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (διάρκειας δύο ωρών) είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, κυρίως μεταξύ των έτερων «μεγάλων» συλλόγων της Super League, τις οποίες ο επιτετραμμένος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα προσπάθησε να αμβλύνει με μια προσωπική του ενέργεια.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν οι Άρης Ασβεστάς και Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης τηλεφώνησε σε παράγοντες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά το ραντεβού της νέας ΚΕΔ με τον κ. Βρέντζο και τους κάλεσε να.. συναντηθούν και αυτοί με τους επικεφαλής της, προκειμένου να συζητήσουν για την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να εκφράσουν τα όποια παράπονά τους.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να αποδέχθηκε αυτή την πρόταση του κ. Κουτσοκούμνη, καθώς ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τους Γιάννη Δρόσο της ΕΠΟ και Σταύρο Τριτσώνη της ΚΕΔ το πρωί της Τρίτης, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να κάνουν και οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο άμεσο μέλλον.

Κάλεσε και τους άλλους «μεγάλους» σε ραντεβού με ΚΕΔ ο Κουτσοκούμνης!