MENU

Αυτή ήταν η απάντηση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα στην φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φιλίπε Λουίς, μετά τον αγώνα των Καταλανών με την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης.

Ο άσος των «ροχιμπλάνκος» θέλησε να δείξει την... τρύπα στο πόδι του από τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα του Σουάρες. Ο Ουρουγουανός δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο λέγοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για άνδρες και επομένως ο Bραζιλιάνος αμυντικός δεν θα έπρεπε να... κλαίγεται δημόσια!.

Η συγκεκριμένα ατάκα του Λουίς Σουάρες δεν άρεσε καθόλου σε μια παίκτρια της Εσπανιόλ, η οποία έδωσε την δική της απάντηση στον άσο των «μπλαουγκράνα» χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Υπάρχουμε κι εμείς. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να μετρήσεις περισσότερο τα λόγια σου πριν τα πεις» έγραψε η Μπρέντα Πέρεθ απευθυνόμενη στον Ουρουγουανό.

Επίσης, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Σάντα Τερέσα, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, κάλεσε τον Σουάρες να παρακολουθήσει από κοντά το σαββατιάτικο παιχνίδι της για να... μάθε μπαλίτσα.

«Προσκαλούμε το Λουίς Σουάρες, το Σάββατο στο παιχνίδι εναντίον της Μπέτις. Στις 16:00» ήταν η πρόσκληση μέσω του twitter.

https://twitter.com/hashtag/futfem?src=hash
https://twitter.com/LuisSuarez9
Παίκτρια «κράζει» τον Σουάρες: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για άνδρες»