MENU

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού πραγματοποιώντας τέσσερις προσθήκες. Ρομαό, Πασιένσια, Καρντόσο, Βιάνα ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα» με τα... deal να επισημοποιούνται την Τετάρτη (31 Αυγούστου).

Αν και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να γνωρίζει για την εξέλιξη των μεταγραφικών υποθέσεων της ομάδας του και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα News247.gr αποκαλύπτουν πως ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και καναλάρχης, πλέον, ενημερωνόταν για τις μεταγραφές από τις εφημερίδες!

Μοιάζει οξύμωρο για έναν ιδιοκτήτη της ομάδας να μην είναι «παρών» στα κρίσιμα μεταγραφικά 48ωρα, αλλά η δομή της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες απαγόρευε κάθε επαφή και επικοινωνία με όλους όσοι ήταν εκτός του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το επιτελείο του έμειναν στο δωμάτιο 9 και στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε πλην των εφημερίδων και το κρεβάτι στο οποίο χαλάρωνε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε να βγει νικητής στη διαδικασία για την τέταρτη άδεια πληρώνοντας 73,9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαγγέλης διάβαζε τις μεταγραφές... στις εφημερίδες! (pics)