MENU

Ένα δημοσίευμα μάλιστα από την ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, την Κρήτη, μάλλον από... σύγχυση συνέδεσε τον Πατέρα με μια πολυτελή θαλαμηγό που έχει "δέσει" στην Ιεράπετρα και έχει... σημαία Ολυμπιακού. Είδηση που αναπαρήγαγαν για ευνόητους λόγους και σάιτ πολύ φίλα προσκείμενα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

"Μόνο με πειρατεία σημαία του Ολυμπιακού"

Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι η θαλαμηγός "Peftasteri" δεν ανήκει στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναικός και όπως έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του μόνο με... πειρατεία θα μπορούσε να μπει σημαία του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα στο σάιτ parakritika, στη θαλαμηγό "Peftasteri" επέβαινε το πλήρωμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως φαίνεται στη φωτογραφία δεσπόζουν οι σημαίες Ολυμπιακού και Μάλτας καθώς σχεδόν όλα τα καράβια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν ξένη σημαία. Και προφανώς έτσι έγινε το... μπέρδεμα.

Για την ιστορία, η πραγματική θαλαμηγός του Νικόλα Πατέρα ονομάζεται "Αδάμας" και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη μαρίνα της Βουλιαγμένης με σημαία του Παναθηναικού...

Μπέρδεψαν (;) τον Μαρινάκη με τον... Πατέρα!