Το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλιστα έχει παρατηρηθεί κατ' επανάληψη και πολλοί ρέφερι αναγκάζονται να δανειστούν πακέτα από συναδέλφους τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως αναφέρει το «Goal», ότι στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, ο Δραμινός Γιώργος Κύζας χρησιμοποίησε τον εξοπλισμό του Δημήτρη Καραντώνη (Σύνδεσμος Ημαθίας).
Κι αυτό βέβαια το έκανε ουσιαστικά υποχρεωτικά, καθώς στο δικό του πακέτο οι περισσότερες συσκευές είχαν χαλάσει κι ο διαιτητής κάθε αγώνα καλείται να "καλωδιώσει" όλη την ομάδα του για να επικοινωνούν στην ίδια συχνότητα.
Αξιοσημείωτο δε ότι ένα καινούργιο πακέτο ενδοεπικοινωνίας κοστίζει περί τις 4.500-5.000 ευρώ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η Σούπερ Λιγκ ήταν αυτή που προμήθευσε την ΕΠΟ με τις συγκεκριμένες συσκευές.