MENU

Εντάξει, ναι: μπορείς να τον κατηγορήσεις σχεδόν για τα πάντα (της δολοφονίας του Κένεντι συμπεριλαμβανομένης- αν, δηλαδή, είσαι από αυτούς που βγάζουν σπυριά σ' όλο τους το σώμα μόλις τον βλέπουν...)- ότι είναι εγωιστής, ωραιοπαθής, πως δεν έχει ομαδικό πνεύμα, ότι βάζει πάρα πολύ ζελέ στα μαλλιά του μ' αποτέλεσμα να μοιάζουν φτιαγμένα από ξύλο και χίλια μύρια όσα ακόμα.

Όμως, αυτό που ουδείς μπορεί ν' αμφισβητήσει είναι πως ο Κριστιάνο αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία. Αν ήμασταν στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού θα τον αποκαλούσαμε “Gym rat”, όμως μιας και βρισκόμαστε στην Ευρώπη θ' αρκεστούμε στο ελληνοπρεπές «προφέσιοναλ».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης- αυτός που περνάει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο, κοιμάται νωρίς, δεν πίνει, δεν καπνίζει κτλ- αποφάσισε, τώρα που έκλεισε τα 31 του, πως προκειμένου να επιμηκύνει τη διάρκεια της καριέρας του πρέπει να μειώσει το σωματικό του βάρος.

Γι' αυτό το λόγο «υιοθέτησε» μία καινούρια δίαιτα με πάρα πολλά φρούτα και υγρά και ήδη βλέπει αποτελέσματα: από τα 81 κιλά που ζύγιζε έχει φτάσει ήδη στα 78 και στόχος του είναι να χάσει ακόμα ένα, προκειμένου κάθε φορά που ανεβαίνει στη ζυγαριά να βλέπει δύο φορές τον αριθμό της φανέλας του (77).

Έτσι θα μειωθεί η πίεση που ασκείται στα γόνατά του, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν αθλητή που παίζει αλλεπάλληλα ματς. Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, από δω και πέρα τα γεύματα του Ρονάλντο θ' απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν «λουκούλλεια»- το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, άλλωστε.

Ο Κριστιάνο, λοιπόν, έχει βάλει στόχο να γίνει μια πιο γυμνασμένη εκδοχή του Όσιου Ονούφριου, καθώς θέλει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τ' αγωνιστικά του «γεράματα».

Ποιος είπε πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δε θέλει θυσίες;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 78 κιλά και... συνεχίζει