MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με νέους επιπρόσθετους βοηθούς θα πρέπει να πορευτεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος που ανήκει στην ελίτ των διαιτητών της UEFA, μετά το κόψιμο των Τριτσώνη και Κουκουλάκη από τη λίστα των διεθνών.

Σε ό,τι αφορά την ονοματολογία, δίνει και παίρνει για τους πιθανούς αντικαταστάτες, ωστόσο φαβορί για να ενταχθεί στην ομάδα του εμφανίζεται να είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, σύμφωνα με το «Goal».

Πάντως υπάρχει υπαρκτό παράθυρο για να παραμείνει κι ο Μιχάλης Κουκουλάκης κι αυτό γιατί ο κανονισμός προβλέπει πως είτε ο δεύτερος βοηθός, είτε ο δεύτερος επιπρόσθετος μπορεί να είναι απλώς top division. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά ο Ηρακλειώτης ρέφερι μπορεί να συνεχίσει σε ευρωπαϊκούς αγώνες κι ας του καθαιρέθηκε από διεθνής. Το ίδιο βέβαια θα ίσχυε και για τον Τριτσώνη αν δεν αποφάσιζε να αποσυρθεί.

«Βλέπει» την... ελίτ των διαιτητών ο Καλογερόπουλος