MENU

Η απόσταση από το ξενοδοχείο που διαμένει ο Νίκος Καρέλης έως το «Cristal Arena» είναι μικρή. Δεν πας... με τα πόδια! Με το αμάξι, όμως, δεν χρειάζεσαι περισσότερο από 10-15 λεπτά. Είναι και η μοναδική διαδρομή που γνωρίζει έως τώρα ο 23χρονος επιθετικός.

Τις πρώτες ημέρες άνθρωπος της Γκενκ εξυπηρετούσε τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού και τον ατζέντη του, αλλά από την Πέμπτη ο Νίκος Καρέλης έχει στα χέρια του ένα νέο αμάξι! Και συγκεκριμένα μία Mercedes A180! Η γερμανική εταιρεία αποτελεί έναν από τους χορηγούς της Γκενκ και κατ’ επέκταση κάθε όχημα που χρειάζεται η βέλγικη ομάδα έχει το... σήμα της.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, βέβαια, δεν θα μείνει για πολύ στα χέρια του Νίκου Καρέλη. Αποτελεί προσωρινή λύση. Για τα πρώτα δρομολόγια! Εντός των επόμενων εβδομάδων θα αντικατασταθεί με άλλη Mercedes και μεγαλύτερου κυβισμού! Οι ποδοσφαιριστές έχουν (πάντα) και τα τυχερά τους!

Η πρώτη... βόλτα έγινε την Πέμπτη με τη θέση «7» στο πάρκινγκ του γηπέδου της Γκενκ, το «Cristal Arena» να βρίσκει νέο κάτοχο! Σύντομα στην πινακίδα με το «7» θα προστεθεί και το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Δείτε τις φωτογραφίες με το νέο «μωρό» του 23χρονου άσου

Το νέο... μωρό του Καρέλη! (pics)