MENU

Υπάρχουν οι οπαδοί εκείνοι που θέλουν η ομάδα τους να νικάει με κάθε τρόπο. Χωρίς να τους ενδιαφέρει το... πώς, αρκεί ο σύλλογος που υποστηρίζουν να παίρνει αυτό που θέλει. Υπάρχουν κι άλλοι, ωστόσο, που περισσότερο από μία νίκη, βάζουν το «καθαρό» ποδόσφαιρο (εν προκειμένω) ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Είναι δεδομένο βέβαια πως και οι δύο κατηγορίες υπάρχουν σε όλους τους συλλόγους, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με ένα μαρκάρισμα που έγινε εξόφθαλμα εκτός περιοχής, το οποίο «βαφτίστηκε» πέναλτι από τον διαιτητή Αρετόπουλο. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν προκάλεσε μόνο την οργή των «πρασίνων», αλλά κι αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον κόσμο της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικά άλλωστε τα μηνύματα των οπαδών των «ασπρόμαυρων» στο Facebook, κάτω από το «post» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, το οποίο ενημέρωνε για το 1-0 από τον Μπερμπάτοφ με πέναλτι. Και το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως δεν επρόκειτο για μειοψηφία καθώς ήταν τουλάχιστον ισάριθμοι, αν όχι και περισσότεροι, εκείνοι που αντί να σπεύσουν να πανηγυρίσουν για το γκολ της ομάδας τους, κατέκριναν την απόφαση του Αρετόπουλου, παραδεχόμενοι πως το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο.

«Φάουλ ήταν παιδιά, εγώ τέτοια γκολ δεν θέλω», ήταν το πρώτο κιόλας σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της σελίδας. «Σωστά, ούτε εγώ», το αμέσως επόμενο που ακολούθησε, ενώ σε ανάλογο μοτίβο και τα περισσότερα στη συνέχεια.

«Καραμούφα το πέναλτι. Ντροπή σε όποιους πανηγυρίσουν τέτοιο γκολ», συνέχιζε κάποιος άλλος, για να ακολουθήσει και μία διαφορετική εκδοχή, που συνέδεε και τον Ολυμπιακό: «Με μούφες πέναλτι δεν θέλω να νικάει η ομάδα... Ολυμπιακός δεν θα γίνουμε ποτέ... Αλλά όλα γι'αυτόν γίνονται. Για να μην τον φτάσει ο Παναθηναϊκός».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία με ορισμένα μόνο από τα δεκάδες μηνύματα των φίλων του ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλουμε μούφες πέναλτι, δεν θα γίνουμε ποτέ Ολυμπιακός»! (pic)