MENU

Και τι σύντροφο... Δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του Βραζιλιάνου με την Κάρολ Τσελίνο και ο παίκτης της Ορλάντο Σίτι κυκλοφορεί ήδη με νέο αμόρε. Τι κι αν η Τσελίνο ήταν ο παιδικός έρωτάς του και η ιστορία αγάπης τους μια από τις πιο γνωστές στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Glamourama», ειδική επί των... ροζ και κίτρινων θεμάτων, ο Κακά είναι πια ζευγάρι με την Βάνέσα Σικέιρα Ριμπέιρο, μια πανέμορφη ξανθιά που εργάζεται στο τμήμα μάρκετινγκ μεγάλης εταιρείας στο Σάο Πάολο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι γνωρίστηκαν στο Ορλάντο, όπου βρέθηκε πρόσφατα η Βανέσα για να συναντήσει συγγενείς της. Βγήκαν στην αρχή για δείπνο και το ένα έφερε το άλλο... Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα, βέβαια, η πρώην σύζυγος, η οποία διεκδικεί από τον Κακά υψηλή διατροφή για τα δύο παιδιά τους, υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν άπιστος και κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Το διαζύγιό τους, πάντως, προκάλεσε σοκ στην Βραζιλία, καθώς μόλις λίγο καιρό νωρίτερα είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να ανανεώσουν τον προσεχή Δεκέμβριο τους όρκους αγάπης τους.

Δείτε στη media gallery το νέο αμόρε του Κακά... Ταιριάζουν;

Βρήκε άλλη ο Κακά ένα μήνα μετά το διαζύγιο! (pics)