MENU

Οι νόμοι της ζωής και της ψυχολογίας φίλοι μου είναι πολύ απλοί. Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείσαι με κάτι, θα αρχίσεις να το βλέπεις παντού. Στον ύπνο σου, στον ξύπνιο σου, στις φαντασιώσεις σου, στα πιο υγρά σου όνειρα. Παντού. Έξις δευτέρα φύσις. Αν για 20 χρόνια ασχολείσαι με κινούμενα σχέδια, τη Στρουμφίτα και τον Μελένιο θα βλέπεις παντού. Αν για 20 χρόνια ασχολείσαι με συμμορίτες, υπόδικους, και εγκληματικές οργανώσεις και να θες δεν μπορείς να ξεφύγεις. Εγκληματικές οργανώσεις θα βλέπεις παντού.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που έκαναν όσοι διάβασαν στο SDNA την είδηση για τη δικαστική νίκη Σαββίδη κατά «Γαύρου»:

«Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ασκήσει αγωγή στο έντυπο για τα δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν με εγκληματική οργάνωση και το δικαστήριο σήμερα αποδέχτηκε την αγωγή εναντίον της εφημερίδας και του εκδότη. Υπενθυμίζουμε πως η αγωγή ήταν για συκοφαντική δυσφήμηση και ηθική βλάβη με τον Ιβάν Σαββίδη να την ασκεί ως φυσικό πρόσωπο. Βασικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Η απόφαση του δικαστηρίου αποδεικνύει πως η πρόθεση της εφημερίδας ήταν να συκοφαντήσει και να προκαλέσει βλάβη στον Ιβάν Σαββίδη και υποχρεώνει τον "ΓΑΥΡΟ" να "κατεβάσει" τα σχετικά κείμενα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και να αναρτήσει την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ θα πρέπει να καταβληθεί και αποζημίωση». Φέρτε μας γρήγορα ένα σύννεφο να πέσουμε. Δεν το περίμενε κανείς. Ήταν καλά παιδιά, ήσυχα, δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά. Με έναν ανεμιστήρα και δυο κιλά λάσπη έπαιζαν μόνο, για να ξεδώσουν.

Κανονικά μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να ξανανοίξει ο «Γαύρος» για μια μέρα και να φωταγωγηθεί το ombre καραμελέ μαλλί του Μανώλη για να γιορτάσουμε το ευτυχές γεγονός. Πρόκειται για την απόλυτη καταξίωση. Είναι διαφορετικό να 'χεις το όνομα ότι πετάς λάσπη κατ' επάγγελμα και διαφορετικό να στο επικυρώνει και με τη βούλα το δικαστήριο.

Αν έχεις τέτοιο παράσημο στο βιογραφικό σου δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς δουλειά. Είναι στα προαπαιτούμενα αν θες να βγάλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος «βοηθού συμμορίτη» στην εφορία (το επάγγελμα του μέλλοντος μαζί με τον αυτοφωράκια και τον Κώστα-Τσέλσι ημίχρονο, Νότιγχαμ τελικό).

Και οι 3 πιστοί αναγνώστες του «Γαύρου» θα θυμούνται το επίμαχο εξώφυλλο (15/5/2016), που για να το ακουμπήσεις χρειαζόσουν χειρουργικά γάντια, μάσκα οξυγόνου και μετά απολύμανση με Betadine και κλίβανο αποστείρωσης για τα ρούχα. Μεταξύ άλλων έγραφε:

«Ολοι αυτοί που τρέφονται με σκευωρίες και όλη μέρα σκούζουν για εγκληματικές οργανώσειςπου βρίσκονται στη συκοφαντική τους εκστρατεία και μόνο, δέχονται ένα ακόμα χαστούκι από την αλήθεια και την πραγματικότητα! Διότι... εξυγιαντές τύπου Σαββίδη και... φίλων του είναι που κάνουν πράξεις που είναι απευθείας βγαλμένες από το ποινικό δίκαιο και τις εγκληματικές οργανώσεις που παραπέμπουν σε... ρωσική μαφία!».

Μιλάμε για δικαίωση μεγαλύτερη και από τις προφητείες του Μανώλη Γαβαθιώτη.

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ειδικός αλγόριθμος από τη google και κάθε φορά που κείμενο του «Γαύρου» έχει μέσα τη λέξη «αλήθεια» και «πραγματικότητα» να ενεργοποιείται η διαδικασία αυτοφώρου για να παίρνει άμεσα ο συντάκτης το βραβείο Πούλιτζερ και να μην περιμένει την επίσημη βράβευση και χάνει χρόνο.

Είναι φως φανάρι πάντως φίλοι μου τι συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν έμπλεξαν απλώς τις εγκληματικές οργανώσεις όπως εύκολα θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, αλλά συνέβη κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Πήραν και επίσημα πτυχίο. Αποφοίτησαν με άριστα από το ΙΕΚ «Μεγάλο δρόμο θα διαβείς» του διαπρεπούς προφήτη, Μανώλη Γαβαθιώτη.

Ως μαθητές του γκουρού των προφητειών έκαναν την πρώτη 100% επιτυχημένη πρόβλεψη στα χρονικά του «Γαύρου».

Την ώρα που έγραφαν «Όλοι αυτοί που τρέφονται με σκευωρίες και όλη μέρα σκούζουν για εγκληματικές οργανώσεις που βρίσκονται στη συκοφαντική τους εκστρατεία και μόνο, δέχονται ένα ακόμα χαστούκι από την αλήθεια και την πραγματικότητα!» είχαν τη μαγική σφαίρα μπροστά και έβλεπαν το μέλλον τους και την απόφαση του δικαστηρίου 19 μήνες μετά. Και δικαιώθηκαν.

Ακριβώς όπως τα έγραφαν έγιναν. Αυτοί που έσκουζαν για τις εγκληματικές και τις υπηρετούσαν, δέχτηκαν ένα ακόμα χαστούκι απ' την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ούτε ο Νοστράδαμος τόσο επιτυχημένες προφητείες.

Αν είσαι «Γαύρος» ξέρεις από (δικαστικά) χαστούκια...