MENU

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη σημερινή σύσκεψη όλων των στελεχών του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού ARENA FM της Θεσσαλονίκης, για την μεταβίβαση του ποσοστού από τον Νίκο Πετρουλάκη ενημέρωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαϊωάννου, πρώην διοικητικό στέλεχος του Άρη και την Πέμπτη το απόγευμα ο Πετρουλάκης θα αποχαιρετήσει τους ακροατές του ARENA FM.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, που ήταν φυσικά παρών στη σύσκεψη είπε ότι ο σταθμός θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις, ζήτησε να μην αλλάξει το πνεύμα του σταθμού και να λειτουργήσουν όλοι όπως μέχρι τώρα, ενώ ο Νίκος Πετρουλάκης διατηρεί την εφημερίδα ARENA PRESS, η οποία είναι σε άσχημη κατάσταση σε επίπεδο πωλήσεων στη Β. Ελλάδα.

Η εξήγηση είναι πως υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ του Παπαϊωάννου και του ιδιοκτήτη του Μέσου, με τον κ. Παπαϊωάννου πλέον να καθορίζει τις εξελίξεις και να ανακοινώνει ότι την Δευτέρα ότι θα γίνει κανονικότατα η πληρωμή όλων των εργαζόμενων οι οποίοι βρισκόντουσαν 4 μήνες πίσω, ενώ περισσότερα θα γίνουν γνωστά εντός των ημερών.

Εκτός Arena FM ο Πετρουλάκης