MENU

Η είδηση της ημέρας, τόσο χθες, όσο και σήμερα είναι η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα δεν έχει κάτσει η σκόνη από τη στιγμή που ο Mr ΣΚΑΪ με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να έχει τα ηνία στο τριφύλλι και η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που ανήκει στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τον αποθέωσε!

Στο πρωτοσέλιδο της πολιτικής εφημερίδας και ψηλά - ψηλά γίνεται η αναφορά στην είδηση του «αντίο» με τίτλο: «Δραματική αποχώρηση Αλαφούζου από τον ΠΑΟ» και γίνεται επίσης αναφορά στα χρήματα που ξοδεύτηκαν στον Παναθηναϊκό επί εποχής Αλαφούζου: «Ξόδεψε 42 εκατομμύρια ευρώ και βάζει άλλα 20» τονίζει το έντυπο.

Η αποθέωση στον Γιάννη Αλαφούζο, όμως, συνεχίστηκε στις μέσα σελίδες της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Γενναίο αντίο από τον Γιάννη Αλαφούζο» με κεφαλαία γράμματα είναι ο τίτλος της πρώτης σελίδας των αθλητικών ειδήσεων της εφημερίδας.

«Έβαλε 42 εκατομμύρια ευρώ και αναλαμβάνει υποχρεώσεις 20 εκατ. για την επόμενη μέρα. Η ιστορική ομάδα όμως βρίσκεται πλέον προ αδιεξόδου» αναφέρεται στο lead του κυρίως κειμένου ενώ μέσα σε αυτό γράφεται:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μεγάλη προσπάθεια και πλήρωσε τεράστια ποσά (42 εκατ. ευρώ) για να στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές τον Παναθηναϊκό. Ήταν εκ μέρους του πολύ γενναίο και οφείλουν οι λογικοί να του το αναγνωρίσουν, πόσω μάλλον όταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεσμεύεται να αναλάβει και υποχρεώσεις 20 εκατ. ευρώ για την επόμενη μέρα».

Αποθεώνει τον «γενναίο Αλαφούζο» η εφημερίδα του Μαρινάκη (pics)!