MENU

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης κατέθεσε σήμερα ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης.

Στο επίκεντρο αρχικά βρέθηκε ένα δάνειο που έλαβε ο όμιλος τον Νοέμβριου του 2014 από την Εθνική Τράπεζα (ύψους 960 χιλιάδων ευρω), με εγγύηση πιθανή διαφήμιση που θα έπαιρνε από την ίδια την τράπεζα. Η συγκεκριμένη διαδικασία χαρακτηρίστηκε τουλάχιστον περίεργη από τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν διευκρινίσεις από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, ενώ σημειώνεται πως για το ίδιο θέμα έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Κουρτάκης υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία σχέση με τη μετοχική σύνθεση των Παραπαπολιτικών, αλλά είναι προσωπικός του φίλος και ισχυρίστηκε ότι με αυτή του την ιδιότητα πήγε μαζί με τον Μαρινάκη στη δημοπρασία για της τηλεοπτικές άδειες. Τέλος, ανέφερε παρουσίασε ως... πανηγύρι του χωριού του το γλέντι στο σπίτι του στα Χανιά, όπου συμμετείχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και αρκετοί βουλευτές.

«Καμία σχέση ο Μαρινάκης με τα Παραπολιτικά»