MENU

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ είχε ραδιοφωνική συζήτηση με τους Αντώνηδες στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 με την κατάσταση να ξεφεύγει λίγο λόγω του ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Τσακίρης μόλις βγήκε στον «αέρα» ρώτησε αν ήρθε η ώρα να κάνει το δικό του διάγγελμα και τόνισε πως η ΑΕΚ της φάπας τελείωσε, με τη διαιτησία να είναι 60-40 υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά έγινεε 50-50 και τώρα έφτασε στο 70-30 υπέρ της ΑΕΚ. Σε αυτό δεν συμφώνησε ο Αντώνης Πανούτσος που ανέφερε πως τα σπόρια ήταν στην Ένωση, αλλά η κόντρα άρχισε όταν ο κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ είπε πως τα: «Όλο το παρακράτος να έχει φτιαχτεί και να έχει βάλει στα μανταλάκια έναν άνθρωπο που σφύριξε κανονικά» και εκνεύρισε τον Καρπετόπουλο...

Στο τέλος, ο Τσακίρης ανέφερε πως σε: «20 χρόνια βλέπουμε ανάποδα 80-20! Και γιατί κράζουμε στο 50-50; Ας κάνουν μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Το Γενάρη δεν πήραν κανέναν παίκτη. Κλαίνε σαν τις χήρες... Δεν υπάρχει καμία αμφισβητούμενη φάση. Δεν γίνεται να μας λένε Κούλες αυτοί. H AEK της φάπας του Αδαμίδη τελείωσε! Ο Κύρκος ήταν διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, έγραψε για τον Μαρινάκη και τα πήρε όλα πίσω. Είναι μέλος της συμμορίας καλά του είπαν. Την έκανε τη δουλειά του».

Ακούστε όλη τη ραδιοφωνική συνομιλία...

Η «κόντρα» του Τσακίρη με Πανούτσο - Καρπετόπουλο στον ΣΠΟΡ FM! (audio)