MENU

Ο Ιnsider ανατρέπει τα δεδομένα για τον Ερνάνι, όχι ως προς την γεναριάτικη κατάληξη του, αλλά ως προς την στάση που κρατάει στην περίπτωση του ο Μάρκο Σίλβα, αποκαλύπτοντας επίσης και τη ρήτρα αγοράς του Πορτογάλου εξτρέμ. Κλείσιμο με… Big Brother στα Σπάτα και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

@ΕΡΝΑΝΙ

Πολλά λέγονται και γράφονται για πάρτη σας. Πως «τελειώσατε» ή, για την ακρίβεια, πως σας τελειώνει ο άνθρωπος που επέμεινε καλοκαιριάτικα για τον ερχομό σας στο λιμάνι. Ναι βρε, ο Μάρκο Σίλβα. Το προφανές να λέγεται: όντως το ενδεχόμενο πρόωρου τερματισμού του δανεισμού σας φαντάζει αν όχι βέβαιο, τουλάχιστον πιθανότερο από πότε.

Για να τα βάλουμε όμως στη σωστή τους βάση, γνωρίζετε κι εσείς πως αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, αυτό δεν θ’ αποτελεί εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή! Ο Σίλβα δεν έχει πει κάτι αναφορικά με φυγή σας, ούτε κι έχει εισηγηθεί κάτι ανάλογο προς τη διοίκηση. Απλώς, λειτουργώντας έξυπνα, έχει πετάξει το μπαλάκι (στη διοίκηση ντε), ενημερώνοντας αρμοδίως πως οποιαδήποτε απόφαση ως προς το άμεσο μέλλον σας επαφίεται στις δικές της βουλές. Τίποτ’ άλλο, καμία πρόσθετη απόφαση καμία διαφορετική εισήγηση.

Προσθέστε και το γεγονός πως και στην Πόρτο δεν αρέσει σίγουρα η τρέχουσα κατάσταση σας (να πατάτε δηλαδή μια στο τόσο χορτάρι) και σαφώς οι «δράκοι» θα προτιμούσαν από την απαξίωση της περιουσίας τους να πάτε κάπου αλλού προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Γιατί, κακά τα ψέματα, ακόμη κι αν τελικά παραμείνετε με τα «ερυθρόλευκα», αυτός, δύσκολα θα βρεθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, γεγονός που καθιστά αν όχι αδύνατη, τουλάχιστον απίθανη την ενεργοποίηση της option εξαγοράς σας από τον Ολυμπιακό.

Πόσο είναι αυτή μιας και δεν αναφέρθηκε ποτέ; Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν, 3 εκατ. ευρώ.

@ΑΕΚ FC

Big brother’s watching! Που κολλάει ο … Τσάκας και τα λοιπά παιδιά που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία με την Ένωση; Ρωτήστε τ’ αποδυτήρια να σας πουν! Αρχές εβδομάδας λοιπόν και στο πλαίσιο ενίσχυσης της ασφάλειας του προπονητηρίου στα Σπάτα, αρμόδια εταιρεία από το πρωί καλύπτει τον χώρο με εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης. Εξωτερικοί χώροι, γυμναστήριο (!) και ξάφνου οι άνθρωποι μπαίνουν και στα αποδυτήρια προκειμένου κι εκεί να εγκαταστήσουν κάμερες!

Το τι έγινε από τις αντιδράσεις των παικτών (κι όχι μόνο) δεν περιγράφεται! Ο χαμός που ακολούθησε κι η … επανάσταση εκ μέρους των θιγμένων ποδοσφαιριστών του «δικεφάλου» οδήγησε σε… υποχώρηση, η οποία και εκ μέρους της ομάδας καλύφθηκε με την εξήγηση της… παρεξήγησης!

Πως δηλαδή δεν υπήρχε σχετική εντολή για τοποθέτηση καμερών στ’ αποδυτήρια, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από την αρμόδια εταιρεία. Ναι…

Το μπαλάκι στη διοίκηση ο Σίλβα!