MENU

Η σκουάντρα ατζούρα ανέκαθεν είχε από τις καλύτερες WAGS και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση οι Ιταλίδες έκλεβαν τα φλας των φωτογράφων.

Όμως, η Σουηδία άφησε τους Ιταλούς εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου έπειτα από 60 χρόνια και το καλοκαίρι του 2018 δεν θα θαυμάσουμε τις καλλίγραμες γειτόνισσες...

Δείτε τι κορμιά χάσαμε και διαλέξτε την καλύτερη!

Ο Τζίτζι Μπουφόν έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό και εμείς σπαράξαμε από το κλάμα που δεν θα δούμε την δημοσιογράφο, Ιλάρια Ντ' Αμίκο στη Ρωσία.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον επαναληπτικό με την Σουηδία προέτρεπε να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Ινσίνιε, αλλά έφαγε πάγκο όπως και η Genoveffa Darone που δεν θα δει να τις αφιερώνει γκολ ο «κοντός» με καρδούλες.

Η Βίκυ Βάργκα μπορεί να μην είναι Ιταλίδα (κατάγεται από την Ουγγαρία), όμως, η σύντροφος του Γκρατσιάνο Πελέ υποστηρίζει την σκουάντρα ατζούρα και αφού δεν θα πάει Ρωσία, καλή είναι και η Σαντορίνη για το καλοκαίρι.

Μεγάλη απώλεια είναι η Chiara Biasi μιας και τώρα που έχει φορμαριστεί ο Τζάτζα δεν θα έχει να ασχοληθεί το καλοκαίρι με τις μπάλεςτου Ιταλού επιθετικού της Βαλένθια.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε αν και βασικός δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στους Σκανδιναβούς και η Jessica Melena έχασε την ευκαιρία να φορέσει την μπλε φανέλα και να τραβήξει πολλά ανδρικά βλέμματα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι το καλοκαίρι του 2018 δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και η σύζυγος του, Μαρτίνα Ματσάρι θα συνεχίσει να κάνει topless τα μπάνια της...

Ο παρτενέρ του στην ιταλική άμυνα, Αντρέα Μπαρτζάλι θα λιάζεται και αυτός σε κάποια θάλασσα με την Madalena Nullo

Τέλος, ο Ρουγκάνι ο οποίος είναι φρεσκοερωτευμένος κάπου θα βρει να πάει με την Michela Persico για να ξεχαστεί και θα χουφτώνει...

Τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτη (pics)