MENU

Κιμ Καρντάσιαν, Πάρις Χίλτον, Μαρία Σαράποβα... Μιλάμε για την αφρόκρεμα, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι κανένας τυχαίος για να πάει με όποια κι όποια. Ή μπορεί να είναι και της άποψης ότι αν είναι να την κάνει την... κουτσουκέλα, να την κάνει καλά! Αν την έκανε, βέβαια, διότι κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου... 

Τις απιστίες φέρεται να αποκάλυψε η ίδια η Σάικ όταν πήρε στα χέρια της το κινητό του συντρόφου της, διάβασε μυνήματα από δεκάδες άλλες γυναίκες, κάποιες από αυτές πολύ πολύ διάσημες. 

Έχουμε και λέμε: 

To καλοκαίρι του 2009, η Πάρις Χίλτον έψαχνε απεγνωσμένα μια... αγκαλιά για να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Νταγκ Ρέινχαρντ. Ο Πορτογάλος είχε ήδη γνωριστεί με την Σάικ εκείνη την περίοδο, αλλά επισήμως δεν ήταν ακόμα ζευγάρι. Συνατήθηκε με τη Χίλτον σε ένα κλαμπ στο Χόλιγουντ, ήταν αδύνατο να περάσουν απαρατήρητοι από τους παπαράτσι και έτσι αφού ήταν πολύ διαχυτικοί εκεί αποφάσισαν να συνεχίσουν την βραδιά τους πιο... ιδιωτικά. Φήμες λένε ότι ο Ρονάλντο παρηγόρησε... δεόντως την διάσημη κληρονόμο. 

Toν Απρίλιο του 2010, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν φρεσκοχωρισμένη από τον αστέρα του NFL Ρέτζι Μπους και είπε να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Μαδρίτη. Τρεις ημέρες έμεινε στην ισπανική πρωτεύουσα η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και ήταν αρκετό αυτό το διάστημα και για να δειπνήσει με τον Ρονάλντο, αλλά και να τον ακολουθήσει στη συνέχεια στο σπίτι του και να περάσουν μια «καυτή» βραδιά. Τότε ο Ρονάλντο ήταν 25 ετών και η Καρντάσιαν 29. 

Μια ακόμα από τις διάσημες κατακτήσεις του Ρονάλντο ήταν η Μαρία Σαράποβα, αν και ούτε αυτή η σύντομη σχέση επιβεβαιώθηκε ποτέ. Που συναντήθηκαν, τι έκαναν, πότε το έκαναν, παραμένει άγνωστο, αλλά η Ρωσίδα τενίστρια κατέχει μια θέση στη μακρά λίστα των γυναικών που πέρασαν από το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

O ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ εξακολουθεί να τηρή σιγή ιχθύος για τις δηλώσεις της Σάικ ότι θέλει τον σύντροφό της πιστό, αλλά και για τα συνεχή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σχέση και με άλλες γυναίκες παράλληλα με την Ρωσίδα. Πιθανότατα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να απαντήσει είτε με δήλωση είτε με την νέα αγαπημένη του. 

Με αυτές... απάτησε την Σάικ ο Ρονάλντο (pics)