MENU

Ένα ζευγάρι - έκπληξη αποκαλύπτει το σημερινό τεύχος του ισπανικού περιοδικού «HOLA», το οποίο «έπιασε» στα πράσα τον Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο Ερντάντες» με τη Λουθία Βιγιαλόν, την πρώην δημοσιογράφο του επίσημου καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φερόταν να είχε δεσμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Βιγιαλόν και Ερντάντες δείχνουν πολύ ερωτευμένοι καθώς κοιτάζονται με πάθος και δεν αποφεύγουν και τα φιλιά, ίσως χωρίς να γνωρίζουν ότι τους παρακολουθούν οι παπαράτσι. 

O Μεξικανός επιθετικός δόθηκε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «βασίλισσα» και ενώ στο γήπεδο έχει πετύχει μόλις τρία γκολ τη φετινή σεζόν, φαίνεται πως... σκόραρε για τα καλά στην καρδιά της Βιγιαλόν. Η νεαρή δημοσιογράφος είχε συνοδεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο  στη Ζυρίχη για την απονομή της »«Χρυσής Μπάλας» και τότε φούντωσαν και οι φήμες περί σχέσης, οι οποίες ούτε επιβεβαιώθηκαν, ούτε διαψεύστηκαν.

Ο Μεξικανός τώρα θα πρέπει να τα δώσει όλα στους αγώνες που απομένουν μήπως συνεχίσει στη Μαδρίτη και την επόμενη σεζόν για να μην αναγκαστεί να αποχωριστεί τη νέα αγαπημένη του. 

Προτίμησε τον «Τσιτσαρίτο» από τον Κριστιάνο η Λάουρα; (pics)