MENU

Πολύς λόγος έγινε για την κλήρωση Κυπέλλου και τα… μπαλάκια, αλλά εμείς θα δούμε τι μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδου. Ποιες είναι οι όμορφες των προημιτελικών, έχουμε την απάντηση με αποδείξεις και φωτογραφίες.

Πανιώνιος (Μαρίνα) vs ΠΑΟΚ (Δώρα Γκουγκούση)

Μπορεί να μην βάλαμε την σύντροφο κάποιου ποδοσφαιριστή αλλά την θέση αντιπροσωπεύει άξια μια φίλαθλος, η Μαρίνα. Το σέξι κορίτσι που ασχολείται με τον στίβο, είναι η αγαπημένη των φωτογράφων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Δεν χάνει ποτέ αγώνα των «κυανέρυθρων» αλλά και οι φωτογράφοι… πόζα της.

Από την άλλη έχουμε την Δώρα Γκουγκούση που είναι η αγαπημένη του Στέφανου Αθανασιάδη. Η ξανθιά καλλονή με το καλλίγραμμο κορμί της και την ομορφιά της έχει «τρελάνει» τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και όπως δείχνουν τα γεγονότα θα είναι για πολλά ακόμα….

Ποια λέτε να κερδίσει; Η φίλαθλος ή η αγαπημένη του παίκτη;

Ολυμπιακός (Ηλιάνα Λέβη) vs Αστέρας Τρίπολης (Γιώτα Δρέβελη)

Με την «άγρια» ομορφιά της η Ηλιάνα κέρδισε τον Δημήτρη Κολοβό. Βέβαια ο χαρακτήρας της είναι αυτός που την κρατάει στο πλευρό του άσου του Ολυμπιακού. Είναι από τα ζευγάρια που χαιρόμαστε να βλέπουμε μαζί.

Και συνεχίζουμε με την Γιώτα η οποία είναι το κορίτσι του Αποστόλη Γιάννου. Η γλυκιά σύντροφος του παίκτη του Αστέρα ακολουθεί παντού τον καλό της δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του όπως και εκείνος στο δικό της.

Δύσκολη μάχη προβλέπεται ανάμεσα στις δύο ομάδες…τα κορίτσια είναι πανέμορφα!

ΑΕΚ (Ελένη Χατζίδου) vs Hρακλής (Gi Catena)

Πώς να μην είναι καλύτερη η ζωή του Άρη Σοϊλέδη όταν έχει στο πλευρό του την Ελένη Χατζίδου; Η τραγουδίστρια αρκετές φορές έχει ποστάρει φωτογραφίες με τον 25χρονο αμυντικό της Ένωσης γράφοντας μάλιστα και εκείνη πόσο ευτυχισμένη και τυχερή είναι που υπάρχει στη ζωή της ο Άρης.

Ο Ηρακλής παίζει λίγο πιο… χαμηλά με τον Μπαρτολίνι. Η σύζυγος του παίκτη του Γηραιού ονόματι Gi Catena στα social media, βλέπουμε να χάνει τον αγώνα πριν καν μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Πώς να το κάνουμε; Έχει να συναγωνιστεί μια Χατζίδου.

Παναθηναϊκός (Σάρα Φατσιολίνι) vs Ατρόμητος (Μαρτίνα Πέτσι)

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια «χτύπησε» ο Παναθηναϊκός. Με την έλευση του Ιταλού δεξιού μπακ Τζιαντομένικο Μέστο στους πράσινους θα έχουμε την τιμή και την χαρά να θαυμάζουμε από κοντά την αγαπημένη του, Σάρα Φατσιολίνι. Ο Μέστο ξέρει από άμυνα αλλά όπως φαίνεται ήταν καλός και στην επίθεση για να… ρίξει τέτοιο κορίτσι!

Kαι ο Στέφανο Ναπολεόνι προτιμάει… παπούτσι από τον τόπο του. Μπαλωμένο δεν το λες όπως τέτοιο κορίτσι. Η Μαρτίνα Πέτσι μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο γήπεδο του Περιστερίου και όπως θα δείτε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες είναι λογικό. Ο επιθετικός του Ατρομήτου ξέρει που να σκοράρει.

Μάχη Ιταλίας θα έχουμε, υπομονή και θα δούμε ποιος θα κερδίσει….

Το Κύπελλο Ελλάδας που μας… ενώνει!