MENU

Το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα οικονομικά σου, όσο και την καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει ή ένα άτομο που σε στηρίζει, δεν αποκλείεται, μάλιστα, προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό! Επιπλέον, ο τρόπος ζωής σου γίνεται πιο έντονος, με όλα τα συν και τα πλην που έχει αυτό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει το ταλέντο σου στη διερεύνηση κάθε είδους «μυστηρίων», ξεκινώντας βέβαια από αυτά που αφορούν στην προσωπική σου ζωή!

Το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη σου προσδίδει ένα σεξαπίλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού, ίσως και να πέσεις θύμα μιας «παρενόχλησης». Επιπλέον, ένα ταξίδι πιθανόν να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο επιρρεπή στην εξαπάτηση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να προκαλέσει πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δε θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες ή αδυναμίες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη είναι για σένα «δίκοπο μαχαίρι», αφού δίνει «ρόλο» σε ένα πρόσωπο-κλειδί, που για να σε βοηθήσει ζητά την πλήρη αφοσίωσή σου κι ίσως αυτό να μην σου αρέσει, με συνέπεια να το βρεις τελικά απέναντί σου!

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή να οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση όμως, ό,τι κι αν συμβεί, δε θα είναι αμετάκλητο και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην εμπιστευτείς ένα άτομο που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού ενδεχομένως να υπάρχει και δόλος. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε λάθη και αβλεψίες σε πρακτικά θέματα, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να βασιστείς στην έμπνευση και τη διαίσθησή σου.

Σήμερα, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά, ασκώντας την προσωπική σου γοητεία, ίσως, μάλιστα, τα πράγματα να πάρουν μια… άλλη τροπή κατά τη διάρκεια μιας, αρχικά, επαγγελματικής συνάντησης. Επιπλέον βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια έξαψη ή διέγερση... αλλεργικών φαινομένων. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει σε αγορές ή υπηρεσίες που σχετίζονται με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, πιθανόν, ωστόσο, να υπάρξουν και λάθη ή εξαπατήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις τον νου σου και να μην «παραμυθιάζεσαι» με το κάθε τι.

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το ενοχλητικό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου. Ίσως, μάλιστα, εμψυχώσεις και πρόσωπα που τα βλέπουν όλα μαύρα. Από την άλλη όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, πιθανόν όμως και να συναντήσεις ανάλογα... παθιασμένα άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από μεταπτώσεις και σφοδρές… έλξεις και απώσεις!

Σήμερα, οι επιθυμίες σου φουντώνουν και είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ παράδεισου και κόλασης είναι… ασαφή! Επιπλέον, όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις μια αποζημίωση ή ένα κληροδότημα, έστω κι αν αυτό συνδυαστεί με μια μάλλον ταραγμένη διαπραγμάτευση. Στον χώρο της εργασίας σου πάντως, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και… ψεματάκια! Μάλιστα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο προσεκτικό/η απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις»!

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε «ταράξει», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει το έναυσμα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Επιπλέον, μια συνεργασία σου φαίνεται να βασίζεται περισσότερο σε υποκειμενικά κριτήρια. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ανοίγει νέους δρόμους στη δημιουργική σου έκφραση, όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις και ψέματα. Καλό είναι, μάλιστα, να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθησή σου, αφού με τη λογική δε θα βγάλεις άκρη!

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αναμορφώσεις τον χώρο σου, προβαίνοντας σε αισθητικές παρεμβάσεις και εκφράζοντας τον «καλλιτέχνη» που κρύβεις μέσα σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ είναι πιθανό να εξαφανιστούν από… προσώπου γης κάποια αντικείμενα που χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε βοηθά να «φορτσάρεις» στη δουλειά σου, ενώ μπορεί να ενισχύσει και τα οικονομικά σου. Ίσως, μάλιστα, κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από τη ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως αποζημίωση-κληρονομιά.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει σούπερ σέξι, αλλά και πιο δυναμικό/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που ενδεχομένως να σε φέρει πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς, αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες στους υπόλοιπους. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας δε βοηθά στις λοιπές συναλλαγές σου, αφού εύκολα μπορεί να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον, είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα, αλλά από την άλλη πλευρά, αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ίσως τελικά να είναι για… καλό!

Σήμερα, είναι πιθανό να οργανώσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού, με το όλο κλίμα να γίνεται «ροκ» και τις ερωτοτροπίες να κλέβουν την παράσταση! Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη απαιτεί μια αποτοξίνωση κι όχι, βέβαια, κραιπάλες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για τη δική τους ευεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου, ανάβει «κόκκινο»! Ίσως, μάλιστα, χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε περιβάλλει με μια καλλιτεχνική «αύρα» και σε καλεί να αναδείξεις τα πιο ιδιαίτερα προσόντα σου σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου». Μπορείς, ακόμη, να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει ή να εμψυχώσεις τους… απελπισμένους! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αφηρημάδα σου θα σε κάνει να ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες», ενδέχεται όμως και να «τα σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη, αλλά και με έναν συλλογικό φορέα.

Πηγή: Astrology.gr

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/04