MENU

Η έντονη ανάγκη για το διαφορετικό κάνει την εμφάνισή της στις επιθυμίες σας, μιας και ηΣελήνη διανύει τώρα την δεύτερη και πιο ισχυρή περίοδο του ταξιδιού της από το ανατρεπτικό και ζωτικό ζώδιο των Ιχθύων, για να εισέλθει κατόπιν στον Κριό και να αναγεννήσει τις δυνάμεις μας. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς βάσει των πεποιθήσεων σας, οι οποίες αν και όχι πάντα σταθερές, έχουν μια κοινή λογική: θέλετε το αναπάντεχο, το διαφορετικό. Ο έρωτας είναι ένα ταξίδι, μια εμπειρία αναζήτησης και γι αυτό είναι αυτό που ψάχνετε είναι το σωστό. Ψάχνετε για αυτό που νιώθετε και όχι για αυτό που πρέπει. Ακόμη και αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση εδώ και αρκετό καιρό, η ανάγκη για το διαφορετικό θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Όχι, αυτό δεν σημαίνει πως θα έχετε μια ανεξέλεγκτη ανάγκη για διαφορετικούς συντρόφους, μην ανησυχείτε, αλλά σημαίνει πως θα ψάξετε για κάτι το ανατρεπτικό μαζί με το ταίρι σας.

Νέες ερωτικές εμπειρίες, ρομαντικές καταστάσεις και κοινές ασχολίες που δεν είχατε κάνει με το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν αυτήν την περίοδο. Η διαρκήςαναζήτηση δεν τελειώνει μόνο στο σωματικό κομμάτι ωστόσο, αλλά επεκτείνεται και στο βαθιά πνευματικό. Αν βρίσκεστε σε μια καινούρια σχέση, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ακούσετε και να πείτε το πρώτο "σ' αγαπώ". Μικρές κινήσεις, φράσεις, ακόμα και λεπτά βλέμματα θα είναι τα στοιχεία τα οποία θα ξυπνήσουν κάτι το νέο στη σχέση σας.

Όσον αφορά το φλερτ, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ψάξετε για έναν τύπο ανθρώπου με τον οποίο δεν έχετε εμπλακεί ως τώρα ερωτικά. Τα πάντα είναι πιθανά σε σχέση με το ποιο άτομο θα επιλέξετε, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι ένα άτομο ανοιχτό, γενναιόδωρο και εύθυμο.

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Σελήνη 21-1-2018