MENU

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Από τη δική σας πλευρά σήμερα, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικες΄κινήσεις για να επαυξήσετε την σύνδεσή σας και επικοινωνία με το πρόσωπο που σας αφορά, η πρωτοχρονιά προβλέπεται ιδιαίτερη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Τώρα, με βασική επιρροή των ζωδίων από την Πανσέληνο την αύξηση του δεσμού μεταξύ των αγαπημένων προσώπων, εσείς από την πλευρά σας καταφέρνετε να ακολουθήσετε πιο μεθοδικά βήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Κάποια σταθερότητα και βεβαιότητα παρατηρούμε τώρα στις κινήσεις σας. είσαστε αρκετά βέβαιοι την ώρα που κάνετε τις ενέργειές σας, παρόλο που πριν δράσετε έχετε κάποιες αμφιβολίες .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας σελήνη βρίσκεται σε Πανσέληνο και μάλιστα στο ζώδιό σας. είναι ιδανική στιγμή για πολύ σημαντικές κινήσεις για την εδραίωση καταστάσεων, προσέξτε όμως τις εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Εάν ανιχνεύσετε ορισμένες ισορροπίες και προσπαθήσετε έτσι ώστε πραγματικά να αντιμετωπίσετε ορισμένες συμπεριφορές οι οποίες είναι ακατανόητα επιθετικές, η πρωτοχρονιά μπορεί να γίνε και ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Σήμερα αρχίζει για εσάς ένα έτος που θα έχει τα πάνω του και τα κάτω του και φαίνεται πως η πρωτοχρονιά θα έχει τέτοιου είδους σκαμπανεβάσματα, σαν να είναι μικρογραφία του χρόνου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μείνετε στο τι ζητάτε εσείς και όχι στο τι θέλουν οι άλλοι. Επηρεάζεστε από τρίτους και έτσι διάφορες θετικές κατά τα λοιπά καταστάσεις διαβρώνονται. Να είσαστε σταθεροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είσαστε σε μία ιδιαίτερη θέση, να κάνετε ορισμένες ρομαντικές κινήσεις, ακόμα και ξεπερνώντας τον εαυτό σας. Το ιδιαίτερο όπλο σας είναι το μυστήριο, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην δείξετε πως κάνετε πίσω απέναντι στις αισθηματικές σας διεκδικήσεις. Υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσετε σε καταστάσεις ιδιαίτερες και πιο στενές. Προσέξτε όμως το άγχος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Παρόλο που επιθυμείτε αυτή την εμβάθυνση των σχέσεων με το αγαπημένο σας πρόσωπο, που ηΠανσέληνος ευνοεί, θα πρέπει να θυμάστε πως οι κινήσεις σας πρέπει να είναι λιγότερο επιθετικές, για να έχετε την εύνοια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε την ευκαιρία για έντονες δράσεις που δημιουργούν αλλαγές και νέα δεδομένα. Αυτό με την σημερινή Πανσέληνο μπορεί να στραφεί στο να δημιουργήσετε βάθος σε σχέση με κάποιο πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορεί να μην επιθυμείτε ακριβώς αυτό το οποίο ευνοεί η Πανσέληνος. Όμως, η δημιουργία ουσιαστικής και ερωτικής σχέσης είναι κάτι που σας αφορά και εσείς διεκδικείτε.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-1-2018