MENU

Κριός Ντάμα των Σπαθιών

Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το πού οφείλεται ορισμένες συμπεριφορές και το γιατί καταφέρνουν να σας επηρεάσουν.

Ταύρος Η Κρίση

Κάντε την δική σας αξιολόγηση σε σχέση με τις τελευταίες καταστάσεις της περιόδους που σε λίγο με την πανσέληνο έρχεται να απογειωθεί, ώστε να αξιοποιήσετε αυτή την αστρολογική ευκαιρία.

Δίδυμοι Πέντε των Ράβδων

Μην κάνετε κινήσεις που εκ των προτέρων γνωρίζεται το πού τελικά σας οδηγούν. Να είστε ο εαυτός σας, αυτό είναι κάτι το οποίο τώρα καλείστε να το αναζητήσετε: ποιοι πραγματικά είστε.

Καρκίνος Το Άρμα

Αποβάλετε το άγχος για τα μικρά και ασήμαντα ζητήματα του αισθηματικού τομέα και προσεγγίστε με σοβαρότητα τα θέματα τα\που αφορούν το σύνοδο του ερωτικού σας κόσμου.

Λέων Δύο των Σπαθιών

Πόσο γλυκές είναι οι καταστάσεις πνευματικής ξεκούρασης. Κρύβουν έναν πόνο και μία μελαγχολία, αλλά σε κάθε περίπτωση μας βοηθάνε ώστε να κάνουμε τα επόμενα βήματά μας.

Παρθένος Ο Ερημίτης

Αναζητάτε βαθύτερες απαντήσεις, σε βαθύτερα ερωτήματα. Ο αισθηματικό σας τομέας ίσως δεν είναι τώρα η αντανάκλαση του ποιος είστε. Γνωρίστε την πραγματικότητα.

Ζυγός Οκτώ των Κυπέλλων

Τα πράγματα ορισμένες γίνονται πιο μπερδεμένα όταν προσπαθούμε να τα αναλύσουμε. Είναι χρήσιμο να ασκηθείτε απέναντι στο αν δράτε με περισσότερο αυθορμητισμό.

Σκορπιός Ο Διάβολος

Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας. τώρα ακριβώς αυτή την τάση έχετε και αυτό μπορεί να αποδειχθεί έως και καταστροφικό απέναντι στην ερωτική σας ζωή . Ποιο είστε και τι ζητάτε;

Τοξότης Η Δύναμη

Ξέρετε πολύ καλύτερα πλέον το τι είναι αυτό το οποίο όντως θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει βέβαια πως είσαστε και πού πιο έτοιμοι για να κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Αιγόκερως Τρία των Σπαθιών

Αν αναλογιστείτε το βάρος ορισμένων καταστάσεων αυτή τη στιγμή ενδέχεται να πέσετε μέσα σε μια μελαγχολία που είναι έτοιμη να σας καταβροχθίσει, αντιμετωπίστε την.

Υδροχόος Ο Τροχός της Τυχης

Η αλήθεια είναι πως πράγματι δεν πρέπει να βασίζεστε σε μικρές ασφάλειες. Τα πάντα είναι ρευστά, ετοιμαστείτε λοιπόν από τη δική σας πλευρά, έτσι ώστε να δεχθείτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ιχθείς Δέκα των Κυπέλλων

Η δημιουργική φαντασία σας είναι τώρα εκείνη η οποία μπορεί να σας βγάλει από ορισμένα δύσκολα και απαιτητικά αδιέξοδα, που αλλιώς θα σας έβλαπταν σημαντικά αυτή την περίοδο.

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017