MENU

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ασφάλειας αυτή τη στιγμή. Όμως, αν κάποιος προσπαθήσει να μας βγάλει έξω από την ρουτίνα που καθιερώνουμε και γνωρίζουμε, είναι πιθανόν να αισθανθούμε άβολα και να δυσκολευτούμε να ανταπεξέλθουμε.

Η Σελήνη θα σχηματίσει επίσης και μία πολύ σημαντική όψη με τον Δία, με τον οποίον βρίσκεται σε αντίθεση. Παρόλο που μιλάμε για αντίθεση, δεν λείπουν τα θετικά στοιχεία, καθώς θα γίνουμε πιο κοινωνικοί και προσιτοί. Βλέπουμε τα αρνητικά στοιχεία κάποιου ανθρώπου, αλλά δεν τα αφήνουμε να χαλάσουν μία συνεργασία . Γινόμαστε πιο ανεκτικοί και δείχνουμε κατανόηση . Όμως, ως αντίθεση υπάρχει και η αρνητική πλευρά και έτσι πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην εξαπατηθούμε, ενώ ταυτόχρονα μπορεί φήμες και κουτσομπολιά να διαρρεύσουν για εμάς και να μας αδικήσουν. Ταυτόχρονα η όψη προειδοποιεί για προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το στομάχι ή το αίμα και έτσι είναι πολύ σωστή επιλογή να κανονίσουμε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στους άλλους. Οι Κριοί θα μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα από συνεργασίες . Οι Ζυγοί είστε πιο ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Οι Καρκίνοι αλλάζετε την στρατηγική σας. Οι Αιγόκεροι μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Οι Δίδυμοι θα εκπλαγείτε από την αποτελεσματικότητά σας. Οι τοξότες είστε σε θέση να συνεργαστείτε ακόμα και με δύσκολους ανθρώπους. Οι παρθένοι παίρνετε πρωτοβουλίες. Οι Ιχθείς είστε υποστηρικτικοί απέναντι σε όσους σας έχουν ανάγκη.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πολύ αποτελεσματικοί απέναντι σε απαιτητικές εργασίες. Οι υδροχόοι είστε στοχοπροσηλωμένοι. Οι Λέοντες καταφέρνετε να μελετήσετε συνολικά ορισμένα δεδομένα. Οι ταύροι είστε πολύ εργατικοί και αποτελεσματικοί. Οι Σκορπιοί προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικό Δελτίο 7-10-2017