MENU

Πιο συγκεκριμένα είναι πιθανό να έχουμε την αίσθηση πως η επικοινωνία με τα στενά πρόσωπα που αγαπάμε λείπει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμούς και λανθασμένες εντυπώσεις λόγω κάποιων παράλογων παρεξηγήσεων που είναι πιθανό να δημιουργηθούν. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα για όσους είναι ελεύθεροι να νιώσουν πως δεν τα καταφέρνουν καλά, ή τουλάχιστον τόσο καλά όσο θα ήθελαν σε σχέση με το φλερτ, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και στην υποτίμηση του εαυτού τους, χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο. Δεν πρέπει να χαλάσουμε τη διάθεσή μας για αυτά τα μικρά προβλήματα επικοινωνίας βέβαια, μιας και τα θέματα που θα δημιουργηθούν μπορεί να μη μας φαίνονται μικρά αυτήν την στιγμή, ωστόσο είναι προσωρινά. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στα οικονομικά ζητήματά μας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα, μιας και υπάρχει περίπτωση ανάγκης αυτήν την περίοδο, καθώς και στα επαγγελματικά μας θέματα, αφού δεν είναι μια καλή περίοδος για να έχουμε αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους μας.

Ο πιο ενεργός αστρολογικά πλανήτης σήμερα είναι η Αφροδίτη, η οποία λόγω της συνόδους της με τον Άρη κάνει τις ερωτικές μας σχέσεις τρυφερές, ακόμη και αν υπάρχει μια σχετική έλλειψη επικοινωνίας.

Μήπως γεννηθήκατε Σάββατο;

Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν γεννηθεί αυτήν την ημέρα της εβδομάδας βρίσκονται υπό την ισχυρή επιρροή του τιτάνα Κρόνου ο οποίος λειτουργεί σύμφωνα με τη μυθολογία βάσει του θυμικού του, συμπεριφέρεται δηλαδή επιπόλαια και συχνά είναι επιθετικός και δεν διστάζει να πάρει αυτό που θέλει με τη βία. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί Σάββατο λοιπόν διακρίνονται από αυτά τα χαρακτηριστικά, όχι βέβαια σε τέτοιους βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα είναι συνήθως σχετικά κτητικοί σε σχέση με όσα έχουν καταφέρει, καθώς και με τα άτομα που αγαπούν. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα ασκήσουν κάποια μορφή βίας απέναντι στα πρόσωπα αυτά, αλλά συχνά κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας για θέματα τα οποία οι περισσότεροι θα τα θεωρούσαν ασήμαντα. Όσον αφορά την εργασία, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί Σάββατο είναι συνήθως εργασιομανείς και περφεξιονιστές σε σχέση με την ποιότητα της δουλειάς τους, αν και μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί με τους ίδιους τους τους συναδέλφους.

Πηγή: oroskopos

7-10-2017 : Πλανητικές Ώρες