MENU

Σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ο οποίος κυβερνάται από τον ιδιόμορφο Ουρανό και τον συμπαγή Κρόνο. Ο Κρόνος είναι ο παλαιός ηγεμόνας του Υδροχόου και συνδέεται με τη σταθερή φύση αυτού του ζωδίου. Είναι τόσο μια δύναμη όσο και μια αδυναμία ότι ο Υδροχόος μπορεί να τηρήσει τη δική του άποψη σθεναρά, ποιότητα που μας την μεταφέρει η Σελήνη στο ερωτικό πεδίο. Είναι ανυπόφορη για την πίεση της σύμβασης, αλλά μπορεί επίσης να γίνει τόσο άκαμπτη στις ιδέες της, η Σελήνη εδώ θέλει σθεναρά για να είναι διαφορετική. Ο Ουρανός διακρίνει τη μελλοντοστραφή πτυχή του Υδροχόου, την πεποίθηση ότι ο κόσμος μπορεί να είναι ένα καλύτερο μέρος για όλους, αν γίνουν αλλαγές. Ο Ουρανός θέλει να ξυπνήσουμε και να δούμε πως όλοι έχουμε να διαδραματίσουμε ρόλο στην κοινωνία. Αλλά στον έρωτα αυτό σημαίνει και απιστία, προσοχή!

Είναι μια καλή στιγμή να δείτε πού θα ταιριάζετε στον ευρύτερο κόσμο. Ποια είναι η θέση σας στην κοινωνία; Ακολουθείτε μια συμβατική ή εναλλακτική διαδρομή; Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στο μέλλον- πώς μπορείτε να το δημιουργήσετε ή να το αλλάξετε; Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην μεγαλύτερη κοινωνική σας σφαίρα, παρακολουθήστε τις ειδήσεις, καλέστε τους φίλους σας και οργανώστε μια συνάντηση. Αυτός θα είναι και ο τρόπος να φλερτάρετε, μέσα από μεγάλες ομάδες.

Αυτή η Σελήνη φέρνει μια φιλική ατμόσφαιρα με λιγότερη έμφαση στη συναισθηματική σύνδεση και περισσότερο στη σύνδεση με κοινές πεποιθήσεις και συζήτηση. Απολαύστε μια συνάντηση μυαλών. Είναι μια καλή στιγμή να διερευνήσουμε πώς να προχωρήσουμε με τα σχέδια και να δημιουργήσουμε μια νέα δήλωση για τον ίδιο μας τον εαυτό. Ακούγεται διανοουμενίστικο αυτό, αλλά μπορεί να είναι και πολύ σeξι! . Υψηλή στην ημερήσια διάταξη είναι η δικαιοσύνη για όλους και μια ανθρωπιστική προοπτική.

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Σελήνη 30-9-2017