MENU

Κριός – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Η κάρτα εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση όταν δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ένα προηγούμενο μήνυμα προσέγγισης του Θανάτου. Όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα, είναι μάταιο να καταπολεμάται η αλλαγή.

Ταύρος – Ο Ήλιος

Η φυσική σας ελκυστικότητα, η γοητεία, το πνεύμα ή άλλα ταλέντα κερδίζουν θαυμασμό. Ηεμπιστοσύνη σας ανοίγει δρόμους σήμερα για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ο σύντροφός σας βρίσκει ακαταμάχητους.

Δίδυμοι – Η Δύναμη

Η κάρτα Δύναμης υποδηλώνει μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεστε έντονη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Σημαίνει επίσης συχνά μια περίοδο σeξουαλικής έντασης και αλλαγής.

Καρκίνος – Ο Τρελός Αντίστροφα

Όταν ο Τρελός εμφανίζεται ανάποδα, θυμηθείτε να κοιτάξετε πριν κάνετε κάποιο σημαντικό άλμα. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις στη σχέση σας. Μπορούν να επιστρέψουν για να σας στενοχωρήσουν αργότερα.

Λέων – Ο Μάγος

Το χάρισμα και οι δυνάμεις πειθούς σας ενεργοποιούνται δυναμικά σήμερα. Οι προσπάθειες για φλερτ βρίσκουν ανταπόκριση. Η γοητεία με τον σύντροφό σας ευνοείται ιδιαίτερα.

Παρθένος – Ο Κόσμος

Η κάρτα αυτή στην ορθή θέση μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σας ξεπερνά τα επίπεδα που πιστεύατε. Ένας ή και οι δύο θέλετε να βοηθήσετε τη σχέση σας να εξελιχθεί και να πάρει μια ακόμη πιο τρυφερή μορφή.

Ζυγός – Η Δικαιοσύνη

Ορισμένοι οι οποίοι ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του τύπου συντρόφου που αναζητούν. Οι αδέσμευτοι συναντούν τελικά κάποιον που ταιριάζει με την πνευματική τους προσωπικότητα.

Σκορπιός – Η Ιέρεια

Η ορθή στάση της Ιέρειας σας υπενθυμίζει πως η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της ερωτικής σας ζωής. Αγαπήστε το σύντροφό σας και κάντε φανερά τα συναισθήματά σας.

Τοξότης – Το Άστρο

Μια πανέμορφη ερωτική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας. Έχετε όλη τη σοφία και την γνώση που χρειάζεται για να γίνεται το φωτεινό αστέρι κάποιου που θα σας αγαπήσει με πάθος .

Αιγόκερως – Η Δύναμη Αντίστροφα

Η κάρτα Δύναμης στην αντίστροφή της θέση υποδηλώνει μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεστε πως έχετε κουραστεί από τις υπερβολικές απαιτήσεις . Σημαίνει επίσης συχνά μια περίοδο σeξουαλικής κατατονίας.

Υδροχόος – Ο Μάγος Αντίστροφα

Η κάρτα αυτή μας δίνει σήμερα το Μάγο στην ορθή του θέση. Η ορθή θέση του Μάγου ενεργεί υπενθύμιση των αγαθών στιγμών της ζωής σας. Το πάθος και η επικοινωνία θα ωφεληθούν.

Ιχθύς – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα

Ένας από τους ανθρώπους στη σχέση σας προσπαθεί να κυριαρχήσει τον άλλο. Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας οδηγεί σε συγκρούσεις, ίσως ακόμη και σε χωρισμό.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-8-2017