MENU

Η τόσο ερωτική, κατακόκκινη σαν φιλί Έκλειψη δεν είναι παρελθόν, όπως θα λέγαμε για μια συνηθισμένη Πανσέληνο – αν και τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει – καθώς οι ενέργειές της θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό. Και αυτό για πολλούς, πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς η έκλειψη της Σελήνης που επιδρά και σήμερα επάνω στον έρωτα και γενικά στην ζωή μας είναι το επίκεντρο ενός Boomerang Yod – μια από τις πιο δυνατές όψεις στην αστρολογία, τόσο δυνατή που το άλλο της όνομαείναι «Όταν ο Θεός Δείχνει»!

Ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας κάνουν ασύμβατα πατήματα μέσω όψης χιαστί με τον Ήλιο και τον Άρη στον Λέοντα, ο οποίος αντιτίθεται στον Υδροχόο, είναι το πολικό του ζώδιο . Η δύναμη, ο χειρισμός και η σύγχυση διοχετεύονται στον φλογερό Λέοντα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ανάρμοστη εμφάνιση τάσεων εξουσίας μέσα σε μια σχέση ή (αν την χειριστούμε σωστά) ισχυρά επιτεύγματα που έχουν υψηλότερο σκοπό. Ένας έρωτας μπορεί να μην είναι απλά μια πράξη που αφορά δύο ανθρώπους, φανταστείτε για παράδειγμα ένα ζευγάρι που ο ένας από τους δύο είναιγιατρός σε επικίνδυνες περιοχές και το ταίρι του ακολουθεί αυτό το πεπρωμένο όχι επειδή μοιράζεται το ανθρωπιστικό ιδεώδες, αλλά από σκέτο έρωτα. Τέτοιου είδους αγάπες έχουν προτεραιότητα και εύνοια όλο αυτό το εξάμηνο.

Αυτή η ενέργεια απελευθερώνεται μέσω του Υδροχόου - τα αποτελέσματα θα γίνουν δημόσια, θα διαταράξουν και θα απελευθερωθούν. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι άνθρωποι να αφήσουν δουλειές και οικογένειες για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η Σελήνη υποβοηθείται από ένα τρίγωνο από τον Δία στο Ζυγό, καθιστώντας τα γεγονότα μεγαλύτερα (και ίσως καλύτερα). Η διαχωριστική όψη τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Πλούτωνα και τον Δία προσθέτει μια τελευταία έκπληξη φανατισμού ή υπεράνθρωπης προσπάθειας στο αργυρό φως του φεγγαριού. Πόσο θα διεκδικήσουμε τον πόθο μας, δεν λέγεται.

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Σελήνη 8-8-2017