MENU

Ο Ερμής αγαπά να μιλήσει και ο Ποσειδώνας αγαπά να συγχέει και να εξαπατά. Έτσι με αυτούς τους δύο πλανήτες σε μια αμήχανη quincunx όψη σήμερα – η περίφημη και αμφιλεγόμενη όψη χιαστί είναι αυτή, για να ξέρετε - είναι ένα εύκολο στοίχημα ότι δεν πρέπει να πιστέψετε όλα όσα ακούτε ή νιώθετε. Αν έχετε μυστικά – αφορά κυρίως εσάς, Κριέ, Λέοντα και Τοξότη - τότε μπορεί να αγωνιστείτε για να τα κρατήσετε κάτω από περιτύλιγμα.

Προσπαθήστε να μην διαδώσετε κουτσομπολιά σε σχέση με κανέναν άλλον, διότι αν το κάνετε, άλλοι θα είναι πιο διατεθειμένοι να κουτσομπολέψουν για σας. Φαύλος κύκλος από λόγια χωρίς νόημα και παρεξηγήσεις χωρίς αντικείμενο. Κοιτάζοντας μπροστά, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα κοντραριστούν άσχημα τη Δευτέρα, κάνοντας αμήχανα και δυνητικά εξαπατημένα τα ερωτικά καρδιοχτύπια .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, θα είστε πολύ ενθουσιώδεις και τρυφεροί και θα μπορείτε να έχετε απόλυτη αρμονία με τον σύντροφό σας, ο ερωτισμός σας και η ευδιαθεσία σας θα ανανεώσουν την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα λάβετε μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση , φορέστε το πιο άνετο χαμόγελό σας και θα γοητεύσετε αυτό το άτομο.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, είστε δυναμική με την Σελήνη να σας τιμά, η διάθεσή σας θα είναι παιχνιδιάρικη και θα νοιώσετε πολύ κοντά και δημιουργικά με τον σύντροφό σας, η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα ανανεώσει την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα έχετε προτάσεις, αλλά και θα σας φλερτάρουν, μην κλείνεστε μέσα και βγείτε στον κόσμο.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, πάρτε χρόνο από τις υποχρεώσεις σας, είναι ευκαιρία να ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και να νοιώσετε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχει, αν δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση . Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές και τις προτάσεις της παρέας σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Πηγή: oroskopos

Ερωτοσκόπιο 13-7-2017