MENU

Έχει τόσες πολλές όψεις, που σίγουρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλη την ημέρα και ειδικά στις πλανητικές της ώρες. Θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, αντίθεση με τον ανάδρομο Δία και εξάγωνο με τον Άρη. Αποτέλεσμα: καλή επικοινωνιακή δυνατότητα, διάθεση για νέα έργα με μεγάλη ζέση, φλερτ χωρίς όρια, αλλά και παράπονα για το σύνολο της ζωής μας, όπως και δυσκολίες σε παλιές σχέσεις και συνεργασίες .

Πλανητικές ώρες Σελήνης: δυνατότητες και φόβοι

Η Σελήνη από τους Διδύμους θα είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που θα μας δημιουργήσει δυνατότητα για δημιουργική σκέψη, ειδικά στις πλανητικές της ώρες, αλλά και πολλούς φόβους.

Λόγω των ονειρεμένων φύσεων και των μεγάλων ελπίδων που δημιουργεί αυτή η όψη, είναι πολύ εύκολο να απογοητευθούμε σκληρά. Αλλά επίσης, είναι εύκολο να εμπνευστούν έντονα όσοι ξέρουν να συντονίζονται με την Σελήνη. Το αποτέλεσμα είναι μια συναισθηματική ποδηλασία. Μπορεί να πεινάμε για συναισθηματική έμπνευση και τροφή, αλλά οι σκέψεις θα είναι σαν ένα απύθμενο λάκκο κάτω από αυτή την όψη. Ή, οι ελπίδες μας μπορεί να είναι πολύ υψηλές και μη ρεαλιστικές, οπότε το απροσδιόριστο βραβείο που αναζητούμε θα είναι αόριστο.

Κατά τις πλανητικές ώρες Σελήνης, οι άνθρωποι θα αισθάνονται πολύ στο έλεος των συναισθημάτων τους, όμως έχουν ταυτόχρονα έναν τρόπο να κατανοήσουν ή να καθορίσουν τους συναισθηματικούς κόσμους τους. Υπάρχει πολύ περισπασμός της ψυχής σήμερα, όμως το κενό που τείνουμε να αισθανόμαστε τόσο συντριπτικά είναι δύσκολο να καθοριστεί. Κατά πάσα πιθανότητα, θα ψάχνουμε για αγάπη άνευ όρων - τόσο για να την δώσουμε όσο και για να την λάβουμε. Ωστόσο, η πίστη και η εμπιστοσύνη μας στους σε άλλους υπόκειται σε τεράστιες διακυμάνσεις. Θέλουμε περισσότερο από οτιδήποτε να εμπιστευτούμε τους αγαπημένους μας, αλλά είμαστε ταυτόχρονα καχύποπτοι...

Πηγή: oroskopos

26-5-2017 : Πλανητικές Ώρες