MENU

Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιοςπερνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των μόνιμων σχέσεων. Με καλή διάθεση και διπλωματικότητα μπορείς να επιτύχεις απόλυτα στο θέμα μιας επανασύνδεσης που σε ενδιαφέρει. Έχεις ιδιαίτερη εύνοια με Ταύρο, αλλά και με Υδροχόο, Παρθένο και Δίδυμο.

Είναι μια εξαιρετική ημέρα παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη έχει κακή σχέση με τον ανάδρομο Κρόνο. Ό,τι κι αν λέει η Αφροδίτη, η μηδενική μοίρα του ζωδίου σου υποδέχεται τον Ήλιο και η επανένωση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο.

Η δράση του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί πολύ κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης. Στον μεταβλητό σταυρό βέβαια, που ανήκεις κι εσύ, ολοκληρώνεται το δύσκολο τετράγωνο του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Μπορείς να το πολεμήσεις με την δύναμητου Ερμή.

Είναι μια πολύ θετική ημέρα στον τομέα του έρωτα και ειδικά της επανασύνδεσης. Το τρίγωνο του ανάδρομου Δία με την Σελήνη από τον Ζυγό και τον Υδροχόο αντίστοιχα σου φέρνει όλες τις καλέςεπιρροές για να δοκιμάσεις ένα ραντεβού που θα σε ενώσει πάλι με κάποιο πρώην ταίρι σου.

Είναι μια πολύ όμορφη ημέρα και θα σε βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό σε μια επιχείρησηεπανένωσης. Ο Ήλιος σε σύνοδο πάντα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό περνάει στον Ταύρο και από την μηδενική μοίρα αυτού του αισθαντικού ζωδίου σου χαρίζει διπλωματικές τάσεις και καλή ροή ενέργειας για να έχεις πίσω τον άνθρωπο που ποθείς.

Αν αυτό που θέλεις είναι μια επανασύνδεση, μπορείς να την έχεις, ακόμα κι αν υπάρχει η δύσκολη σχέση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο. Ο επίσης ανάδρομος Ερμής σε εξαιρετική σχέση με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης είναι το όπλο σου για να καταφέρεις να έχεις πάλι στην αγκαλιά σου τον σύντροφο που σου λείπει.

Η Αφροδίτη σε κακή σχέση με τον Κρόνο προσπαθεί να σε βάλει να σκεφτείς όλες σου τις σχέσεις από τον… καιρό του Νώε! Το θετικό τρίγωνο όμως του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθάει. Αν έχεις όντως αποφασίσει ότι θέλεις μια επανασύνδεση, πολέμησε τον ίδιο σου τον εαυτό που σε κατακρίνει μονότονα και όλα θα διορθωθούν.

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να έχεις πάλι κοντά σου κάποιο αγαπημένο συ πρόσωπο. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο και στον 7ο Οίκο των σχέσεών σου και των συνεργασιών σου χαρίζει διπλωματικότητα, καλή διαίσθηση, χιούμορ, αλλά και δυνάμεις να πείσεις ένα πρώην ταίρι σου για τα συναισθήματά σου.

Επανασύνδεση; Όχι σήμερα, αργότερα. Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Είναι πολύ πεσμένο το ηθικό σου και δεν ευνοείσαι για να τα βρεις με κάποιον πρώην σύντροφο. Άσε την ημέρα να κυλήσει και θα επανέλθεις αργότερα.

Δεν είναι καθόλου εύκολη ημέρα για μια επανένωση. Η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο Οίκο σου του παρελθόντος, τον Τοξότη, με την Αφροδίτη απ τους Ιχθείς και τον 3ο Οίκο σου σε προτρέπει μάλλον να αφήσεις την ημέρα ανενεργή γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνηστον ίδιο σου τον εαυτό.

Είναι μια μέρα που μπορείς να την εκμεταλλευτείς για μια επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πολύ καλή σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον φιλικό σου Ζυγό θα σου χαρίσει όλη την θετικήενέργεια που χρειάζεσαι για να τα βρεις με ένα παλιό σου ταίρι.

Ειδικά σήμερα, άσε την επανασύνδεση, δεν έχει εύνοια. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε δύσκολη σχέση τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, σου ρίχνει την ψυχολογία και δεν σε βοηθάει καθόλου. Αγκαλίτσες από φίλους και αγαπημένους για να περάσει το πλανητικό κρυολόγημα.

Πηγή: oroskopos

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017