MENU

Ο ανάδρομος Ερμής, ο Κρόνος, ο Ουρανός, συμμαχούν με τον χορηγό της ζωής Ήλιο και μας επιτρέπουν να πάρουμε τα ηνία της ζωής μας και να λύσουμε προβλήματα που πιθανόν να μας ταλαιπωρούν για καιρό. Αν έχετε κάποια διαίσθηση ή προμήνυμα, αν βλέπετε έναν αριθμό στον ύπνο σας, παίξτε με προσοχή κάποιο τυχερό παιχνίδι, υπάρχει εύνοια.

Παντοδύναμη Σελήνη

Η Σελήνη είναι πολύ κινητική σήμερα, θα ταξιδέψει από τον παρορμητικό Αιγόκερω στον οραματιστή Υδροχόο και οι όψεις της είναι παράξενες. Από την μια κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό από την άλλη έχει πολύ καλή σχέση με τον Άρη από τον ταύρο και με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Είναι μια μέρα που το παρελθόν εισβάλλει έντονα στην ζωή μας αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την δυναμική της ημέρας για να αλλάξουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σφαίρα .

Η σύνοδος που μας φωτίζει

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή. Εκπληκτική όψη, μιας και η τριανδρία αυτή κοιτάζει ταυτόχρονα προς το μέλλον μέσω του Ουρανού και προς το παρελθόν μέσω του ανάδρομου Ερμή. Σαν ένας Ιανός, μας δείχνει απόλυτα τον δρόμο που πρέπει να πορευτούμε: πρέπει να προσθέσουμε στα όνειρά μας και τις επιδιώξεις μας ένα μείγμα από ρεαλισμό, πάθος για κατάκτηση στόχων, αναλυτική σκέψη και οραματική διάθεση.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε άμεση επιρροή από την σύνοδο αυτή. Οι Κριοί μπορεί μέχρι και να φύγετε για μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό. Οι Ζυγοί αλλάζετε εντελώς λάθη που σας έχουν κουράσει σε σχέσεις και συνεργασίες . Οι Καρκίνοι βλέπετε με μεγάλη αισιοδοξία τα επαγγελματικά σας θέματα.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε πολύ καλή επίδραση από την ανάδρομη Αφροδίτη. Οι Δίδυμοι επιδιώκετε να λύσετε προβλήματα που σας δημιουργεί η οικογένειά σας. Οι Τοξότες έχετε εξαιρετική τύχη, εκμεταλλευτείτε την. Οι Παρθένοι έχετε σταθερότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας. Οι Ιχθείς ετοιμάζεστε να μπείτε σε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ευνοείστε από τον Άρη στον Ταύρο. Οι Υδροχόοι ανοίγετε τους κοινωνικούς σας κύκλους. Οι έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Οι Ταύροι βρίσκετε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα. Οι Σκορπιοί είστε παντοδύναμοι στον ερωτικό τομέα.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικό Δελτίο 19-4-2017