MENU

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτσι θα είστε συνεπείς και εφευρετικοί και θα έχετε την αποδοχή των άλλων και των ανωτέρων σας. Ακόμη θα υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και για μία εβδομάδα θα ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα ισορροπήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Αισθηματικά θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και κατά οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς. Έτσι λοιπόν θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες σχετικά με την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας. Ακόμη να προχωρήσετε ένα νέο σας σχέδιο.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μας δίνει την δυνατότητα να επιλύσουμε θέματα εκκρεμοτήτων.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Δία μας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους στις σχέσεις μας. θα μπορούμε να αναμορφώσουμε την ζωή μας και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα .

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει ως τις 20 Μαΐου, έτσι ευνοούνται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα επιδιώκετε την σταθερότητα σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Ακόμη θα έχετε τάση προς τις απολαύσεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Κριοί και οι Τοξότες. Τώρα θα έχετε νέες ιδέες και θα μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Είναι ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, επαγγελματικά ή αισθηματικά .

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Άρη, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό μας δημιουργεί εσωτερική ένταση και προβλήματα επικοινωνίας.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαΐου. Από την διέλευση αυτή επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα πρέπει να μην βιάζεστε και να προσέχετε την συμπεριφορά σας. Πιθανόν να υπάρξουν συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν .

Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Από την διέλευση αυτή επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα πρέπει να ελέγξετε την τάση σας για αλλαγές και ανεξαρτησία . Θα έχετε την δυνατότητα να κατανοείτε σε βάθος τα πράγματα και να παίρνετε πρωτότυπες αποφάσεις .

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα είστε επινοητικοί και θα προβάλλετε έναν υπεύθυνο χαρακτήρα. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία μας ανοίγει νέους δρόμους με γνωριμίες και ταξίδια, αλλά και αναγνώριση των κόπων μας.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Προσέξτε τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις σας. Επίσης οι αισθηματικές σας σχέσεις μπορεί να διαταραχθούν.

Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει μέχρις τις 4 Ιουνίου. Από την διέλευση αυτή ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, όπως επίσης οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Θα είστε επικοινωνιακοί και θα προβάλλετε τα ταλέντα σας. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε διάθεση για περιπέτειες και ταξίδια. Θα είστε παράτολμοι στα επαγγελματικά σας σχέδια, ωστόσο θα έχετε επιτυχία .

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς και ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Θα έχετε ονειροπόλα διάθεση και ίσως βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Κρόνο και τον Ουρανό, αλλά και σε τετράγωνο με τον Άρη μας κάνει ευφάνταστους, αλλά και νευρικούς και δύσκολα ισορροπούμε τις σχέσεις μας.

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας κάνει αισιόδοξους και αποφασιστικούς. Μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα οικονομικά και σχέσεων.

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μας κάνει πολύ γοητευτικούς και δυναμικούς. Ακόμη ισορροπούμε τις σχέσεις μας με άτομα του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017