MENU

Με την ανάδρομη Αφροδίτη να συναντά με σύνοδο τον Ερμή στο ζώδιό σου είναι πολύ εύκολο να έχεις μια προσέγγιση με ένα άτομο από το παρελθόν σου και μάλιστα από ένα φάσμα 8 ετών πίσω. Ευνοούνται τα κλεισίματα κύκλου και αν αυτό που σε νοιάζει είναι ένα πρώην ταίρι τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για μια συνάντηση.

Στον 12ο Οίκο σου η Αφροδίτη συναντάει με σύνοδο τον Ερμή. Πρόκειται για δύο πλανήτες που έχουν εξουσία στο ζώδιό σου και καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη ανοίγει τις ευκαιρίες για μια επανασύνδεση . Και μάλιστα σου δίνει μια πολύ καθαρή εικόνα του τι έχει φταίξει και έχεις φτάσει σε έναν χωρισμό, δίνοντας ευκαιρίες διόρθωσης.

Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη όχι μόνον ευνοεί τις επανασυνδέσεις για σένα αλλά μπορεί και να τις προκαλέσει. Είναι πιθανόν μια απλή έξοδος να εξελιχθεί σε καρμική συνάντηση που θα σου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη, αν δεν είχαμε φροντίσει να σε ενημερώσουμε κάνοντας spoiler στα άστρα!

Ο Ποσειδώνας συναντώντας με τρίγωνο την Σελήνη σου δίνει πληθώρα συναισθημάτων και μετριάζει την δύσκολη αντίθεσή της με τον Άρη σήμερα. Αν σκεφτείς πόσα πράγματα σε ενώνουν με έναν άνθρωπο και αφήσεις τους πολλούς εγωισμούς, θα δεις ότι μπορείς να τα βρεις πάλι με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή από τον φιλικό σου Κριό δίνει ευκαιρίες για να προσεγγίσεις πάλι ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα υπάρχει μια γενικά ερωτική ατμόσφαιρα, αν και η δυσκολία από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο από τον Τοξότη προκαλεί εγωισμό και ψυχική φθορά.

Η δυναμική και όμορφη σύνοδος του Ερμή, του κυβερνήτη σου, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό ανανεώνει την γοητεία σου και σου δίνει όπλα για να φέρεις πάλι κοντά σου ένα άτομο που εξακολουθείς να το αγαπάς. Γενικά ευνοούνται οι σχέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πιο ώριμη ματιά.

Ακριβώς απέναντί σου, στον Κριό, η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη ζεσταίνει την καρδιά σου και σου δίνει επιχειρήματα, ευγλωττία και δυναμισμό όχι μόνον για να έχεις μια επανασύνδεση αλλά και για έχεις γενικά πιο θερμές και ουσιαστικές σχέσεις. Αρχίζει μια καλή ερωτική περίοδος, να την απολαύσεις.

Η Σελήνη και σήμερα είναι στο ζώδιό σου, είναι ακόμα σε αντίθεση με τον Άρη, αλλά το θετικό της τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει νέες προοπτικές στον έρωτα και ειδικά στον τομέα της επανασύνδεσης. Μπορείς να έχεις ένα ραντεβού με σκοπό να προσεγγίσεις πάλι ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αφέσου στην μαγεία του έρωτα.

Στον φιλικό σου Κριό η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή φέρνει έναν γενικό αέρα αισιοδοξίας ο οποίος σε ευνοεί κι εσένα. Μπορείς με όπλο το χιούμορ σου να καταφέρεις να λιώσεις τους πάγους που έχουν πλακώσει μια σχέση σου. Πρέπει όμως να ξέρεις με βεβαιότητα τι θέλεις και για πόσο, ο Κρόνος από το ζώδιό σου δεν θέλει παιχνίδια.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής, και οι δύο κυβερνήτες για το ζώδιό σου, μαζί με τον Κρόνο, συναντιούνται σήμερα στον Κριό και στον παρορμητικό σταυρό με σύνοδο. Είναι μια ευκαιρία να έχεις την επανασύνδεση που θέλεις. Όπλα σου είναι ο έντονος ερωτισμός αλλά και τα λογικά επιχειρήματα.

Καθώς ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη θα συναντηθούν σήμερα στον Κριό και τον 3ο Οίκο σου με σύνοδο θα μπορούσες εύκολα είτε να προσκαλέσεις ένα παλιό σου ταίρι εσύ είτε να δεχτείς μια πρόταση και να την εξετάσεις με σοβαρότητα. Λογική και γοητεία σε τέλειες αναλογίες βοηθούν πολύ σήμερα το ερωτικό παιχνίδι και την επανένωση.

Ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης σου από το ζώδιό σου συναντάει την Σελήνη από τον Σκορπιό με τρίγωνο χαρίζοντας σου ονειρική διάθεση και μεγάλη γοητεία. Μια επανασύνδεση μπορεί να συμβεί ακριβώς σήμερα, καθώς την βοηθάει και η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή στον δεύτερο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων, στον Κριό.

Πηγή: oroskopos

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-3-2017