MENU

Η θέση του Άρη στο σπίτι του, συμβολίζει την πρωτοβουλία, φανερώνει τις ηγετικές μας τάσεις, καθώς και την μαχητικότητα μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας. Ωστόσο, ο Άρης είναι ο πλανήτης που ανταγωνίζεται το περιβάλλον του, γιατί θέλει να φαίνεται η μοναδικότητα του και έτσι εμείς θα ακολουθήσουμε «φωναχτά» το παράδειγμα του, για να κάνουμε την διαφορά. Ο Άρης στον Κριό, είναι ζωντανός, τολμηρός, αρκετά γρήγορος, συχνά επιθετικός και δεν αφήνει κανέναν να τον προσπεράσει. Μας βοηθάει αυτή η ιδιαιτερότητα του πλανήτη, για να βγούμε από την απαισιοδοξία που μας είχε καταβάλλει και να μην υποδυόμαστε τα θύματα. Εύκολα θα περάσουμε στη πρώτη γραμμή, θα ορίσουμε τα όρια μας και θα απενοχοποιήσουμε τον εγωισμό μας. Προσοχή βέβαια στις υπερβολές, καθώς είναι δύσκολο να κρατήσουμε τις ισορροπίες και έτσι θα συγκρουστούμε με το περιβάλλον μας. Ερωτικά θα είμαστε διαθέσιμοι να δοκιμάσουμε το καινούργιο, να πρωτοτυπήσουμε και το πιο πιθανό να παρασυρθούμε σε ακατάλληλες σχέσεις.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2017, ο Άρης από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλεί τον ψυχισμό μας, θα αισθανθούμε καταπίεση και η ανάγκη μας να επαναστατήσουμε θα είναι πολύ έντονη. Καλό θα είναι και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην αποκαλύπτουμε τις σκέψεις μας και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας, παραμένοντας ψύχραιμοι. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις και μην εξωτερικεύετε τον θυμό σας σε αγαπημένα πρόσωπα. Κίνδυνος παρεξηγήσεων, χωρισμοί ή συναισθηματική , οικονομική εκμετάλλευση. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γεννημένοι τέλος β΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2017, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και σε αντίθεση με τον Δία στον Ζυγό, αμέσως μετά την Νέα Σελήνη, έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο των Ιχθύων, σημαίνει αποκάλυψη παρασκηνίου, πέφτουν οι μάσκες και δεν μπορούν να τηρηθούν τα προσχήματα. Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας απέναντι από τον Άρη και Ουρανό δεν μπορεί να συμβιβάσει τα πράγματα και θα ζήσουμε αρκετές συγκρούσεις, απώλειες συναισθηματικές και θα κυριαρχήσει ο πιο δυνατός. Ενέργεια θα σπαταληθεί σε διενέξεις και ευνοούνται τα άτομα που αγαπάνε τις αλλαγές αλλά και τις συγκρούσεις..Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 5 Μαρτίου ο Άρης στον Κριό, σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα ενδυναμώσει τις συνεργασίες μας και θα ευνοήσει και την προσωπική μας ζωή, κυρίως σε όσους ενδέχεται να κάνουν μια νέα σχέση. Συνειδητά πλέον και υπό την επιβλητική, αλλά και προστατευτική ματιά του Κρόνου, μπορούμε να προχωρήσουμε σε ανοίγματα που βέβαια είχαμε ήδη προαποφασίσει. Σωστές οργανωμένες κινήσεις θα ανοίξουν κλειστές πόρτες και θα αναγνωριστούν οι ικανότητες μας από άτομα κύρους, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Τοξότες γεννημένοι μέσα γ’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 26η , 27η των αντίστοιχων ζωδίων.

Πηγή: oroskopos

Ο Άρης στον Κριό: Η στιγμή για να πάρεις πρωτοβουλίες