MENU

Στις 26 Μαρτίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μας κάνει επιλεκτικούς και αισθησιακούς, ενώ την ίδια μέρα έχουμε το ευνοϊκό τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη και την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που μας βοηθά να προσεγγίσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει. Στις 27 Μαρτίου η Σελήνη, κάνει πολύ ερωτικές όψεις αφού θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξιδάκι με την εύνοια του τριγώνου του Ήλιου με τον Άρη και να γνωρίσετε κάποιο άτομο από τον Λέοντα, το οποίο να σας ενθουσιάσει ή να λάβετε μια πρόσκληση από έναν Ζυγό. Αν θέλετε να μπορέσετε να κάνετε την σωστή επιλογή.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα αναδείξει την λαμπερή σας προσωπικότητα και την αισθησιακή σας πλευρά. Έτσι κάποιο άτομο από τους Διδύμους, θα σας πλησιάσει μαγεμένο από την παρουσία σας, ενώ θα σας διεκδικεί και ένας Υδροχόος .

Τόσο οι όψεις της Σελήνης όσο και το τρίγωνο του ‘Ήλιου με τον Άρη, θα σας κάνει περισσότερο παθιασμένους ερωτικά. Κάποιο άτομο από τον Κριό θα σας προσεγγίσει, αλλά και ένας Ταύρος θα σας εκφράσει τα αισθήματά του.

Σίγουρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα προβάλλετε μια φωτεινή προσωπικότητα. Ένα άτομο από τον Σκορπιό θα σας πλησιάσει και θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει από έναν Παρθένο. Ασφαλώς η επιλογή θα είναι δική σας.

Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αυξημένη με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη. Ένα άτομο από τους Διδύμους θα προσπαθήσει να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, όπως και με μια ευχάριστη έκπληξη κάποιος από τους Ιχθείς.

Η αυξημένη γοητεία σας αυτό το διήμερο με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα προσελκύσει ένα άτομο από τον Λέοντα και θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από κάποιον Καρκίνο.

Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα αναδειχθεί περισσότερο η γοητεία σας και θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση, ίσως για μια εκδρομή, από κάποιο άτομο από τον Τοξότη. Ωστόσο μια ευχάριστη έκπληξη θα σας περιμένει από ένα άτομο από τους Διδύμους.

Θα έχετε πολύ ευχάριστη και ερωτική διάθεση με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, έτσι ένα άτομο από τον Καρκίνο δεν θα σας αφήνει από τα μάτια του. Βέβαια θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε και από το φλερτ, ενός Υδροχόου.

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη, αλλά και τις όψεις της Σελήνης να σας ευνοούν, θα γνωρίσετε μάλλον τον έρωτα της ζωής σας, είτε στα μάτια ενός Ζυγού που θα σας φλερτάρει επίμονα ή στις προκλήσεις ενός Κριού.

Θα νοιώθετε πολύ άνετα με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να σας δίνει θάρρος και λάμψη . Έτσι θα νοιώσετε πάνω σας την ματιά ενός επίμονου Ταύρου, αλλά και μια ενδιαφέρουσα προσφορά από έναν Σκορπιό.

Θα είστε πολύ ευγενείς και προκλητικά ερωτικοί με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη. Ένα άτομο από τον Παρθένο θα σας προσεγγίσει με πολύ όμορφο τρόπο και θα σας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ ένας Λέων θα σας διεκδικήσει επίμονα.

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μάλλον θα μπορέσετε να βρείτε το άλλο σας μισό, ίσως στην πρόταση που θα σας κάνει κάποιος από τους Διδύμους ή ένα άτομο από τον Ζυγό. Για να μην νοιώθετε άγχος και πίεση και να κάνετε εύκολα την επιλογή σας.

Πηγή: boro

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016