MENU

1. Τα Corn Flakes και τα Graham Crackers δημιουργήθηκαν για την αποφυγή του αυνανισμού

Ο Sylvester Graham και ο John Harvey Kellogg θεωρούσαν πως το σεξ έπρεπε να αποφεύγεται σε κάθε περίπτωση, ενώ ο Kellogg έλεγε ότι σε κάθε παιδί που ήταν ερεθισμένο, έπρεπε να χυθεί «φαινικό οξύ στα ευαίσθητα σημεία των σεξουαλικών του οργάνων».

Οι ίδιοι πίστευαν πως η διατροφή επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λίμπιντο και γι' αυτό πρότειναν στον κόσμο να καταναλώνει χορτοφαγικά τρόφιμα, προκειμένου να μειώσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις. Ως αποτέλεσμα, δημιούργησαν τροφές όπως τα graham crackers και τα corn flakes, γιατί πίστευαν ότι αν τα παιδιά έπιναν γάλα και στάρι το πρωί, δε θα αυνανίζονταν. Στη συνέχεια, όταν άλλοι επιχειρηματίες ανέλαβαν τα προϊόντα τους, προστέθηκε ζάχαρη για να αυξηθεί το διαφημιστικό τους ενδιαφέρον και οι πωλήσεις τους.

2. Οι γιατροί χρησιμοποιούσαν γραμματόσημα για να αντιμετωπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να εμποδίσουν έναν άντρα να ερεθιστεί, αλλά αν το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό, η στύση θα γίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ένας τρόπος με τον οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις στύσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν με το να τυλίγουν μια σειρά από γραμματόσημα γύρω από το πέος του ασθενή τους. Στη συνέχεια, καταλάβαιναν αν ο ασθενής είχε ερεθιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από το αν οι διατρήσεις στα γραμματόσημα ήταν άθικτες ή όχι.

3. Οι δονητές δημιουργήθηκαν για να θεραπεύσουν τη γυναικεία "υστερία"

Κατά την Βικτωριανή εποχή, οι οξύθυμες γυναίκες είχαν διαγνωστεί με μια ψεύτικη νόσο που ονομάστηκε «υστερία» και αφού ο αυνανισμός ήταν ταμπού, η θεραπεία για την «αρρώστια» αυτή γινόταν από γιατρούς έκαναν μασάζ στα αιδοία τους, πιστεύοντας ότι η ανακούφιση που προκαλούνταν θα έκανε την «υστερία» να υποχωρήσει. Για να κάνουν πιο γρήγορη όμως τη διαδικασία, οι γιατροί ανακάλυψαν το δονητή.

4. Ο αμερικάνικος στρατός παραλίγο να φτιάξει μια βόμβα που θα έκανε τους εχθρούς gay

Στα μέσα των 1990s, ένας ερευνητής του αμερικάνικου στρατού πρότεινε τη δημιουργία ενός όπλου που θα έριχνε φερομόνες στα στρατεύματα των εχθρών, με σκοπό να τους κάνει να έλκονται σεξουαλικά μεταξύ τους. Τελικά, το αίτημα του ερευνητή, που θα κόστιζε 7.5 εκατομμύρια δολάρια απορρίφθηκε.

5. Ερευνητές έψαχναν μάταιο για κόσμο που δεν έβλεπε πορνό

Η παρακολούθηση ταινιών πορνό είναι πλέον τόσο κοινή που εμπόδισε μια έρευνα από το πανεπιστήμιο του Montreal. Οι ερευνητές ήθελαν να μελετήσουν τους άντρες που δε βλέπουν ποτέ πορνό, αλλά χρειάστηκε να σταματήσουν την εκπόνηση της έρευνας επειδή δε μπορούσαν να βρουν συμμετέχοντες.

6. Το Κογκρέσο έστελνε κάθε τηλεφωνικό σεξ στο εξωτερικό

Το 1987, το Κογκρέσο εισήγαγε την «Τηλεφωνική Πράξη Ευπρέπειας» που έκανε παράνομη κάθε «άσεμνη» και «απρεπή» τηλεφωνική κλήση. Η εταιρεία Sable Communications όμως έκανε μήνυση στο FCC (Ομοσπονδιακή Κομισιόν Επικοινωνίας) για παράβαση της Πρώτης Τροποποίησης του Συντάγματος.

Η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο όπου αποφασίστηκε πως «η σεξουαλική έκφραση που είναι απρεπής αλλά όχι ανήθικη προστατεύεται από την Πρώτη Τροποποίηση».

Παρόλο που οι «άσεμνες» τηλεφωνικές κλήσεις έγιναν νόμιμες, το Δικαστήριο διατήρησε την απαγόρευση στις «ανήθικες» τηλεφωνικές επικοινωνίες. Έτσι, αντι να ρισκάρουν να περάσουν τη γραμμή μεταξύ «απρεπούς» και «ανήθικης» οι πάροχοι σεξουαλικών τηλεφωνικών κλήσεων απευθύνθηκαν σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Frederick Lane, το 1992 το νησί του São Tomé συγκέντρωσε σεξουαλικές τηλεφωνικές κλήσεις αξίας 5.2 εκατομμυρίων δολαρίων που έγιναν από Αμερικάνους που μεταφέρονταν τηλεφωνικά στους παρόχους στο νησί. Η κυβέρνηση του São Tomé έβγαλε περίπου μισό εκατομμύρια δολάρια από το μερίδιο της και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να χτίσει νέα συστήματα τηλεπικοινωνιών.

7. Γιατί οι μουσουλμάνες ιερόδουλες «παντρεύονται» εκατοντάδες φορές;

Σε μερικές κυρίως μουσουλμανικές χώρες, οι προσωρινοί γάμοι παραβλέπονται, και μερικοί χρησιμοποιούν τους σύντομους αυτούς δεσμούς ως θρησκευτικό άλλοθι για σεξουαλικές δραστηριότητες που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αμαρτωλές. Η επιδημιολόγος Elizabeth Pisani λέει ότι λόγω των προσωρινών αυτών γάμων, έχει γνωρίσει γυναίκες που έχουν παντρευτεί εκατοντάδες φορές.

8. Οι ιερείς ευνούχιζαν τους εαυτούς τους

Ο πρώτος κανόνας της πρώτης Οικουμενικής Συνόδου της Καθολικής Εκκλησίας (η περίφημη πρώτη Σύνοδος της Νίκαιας), αφαιρούσε την ιεροσύνη από όσους ευνούχιζαν τον εαυτό τους.

9. Ο γιατρός που έδειξε το πέος του σε ένα συνέδριο ουρολογίας

Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου της Ένωσης Ουρολογίας στο Las Vegas το 1983, ο 57χρονος φυσιολόγος Giles Brindley προσπάθησε να αποδείξει πως η ηλικία δεν τον εμπόδιζε να ερεθιστεί και για την παρουσίαση του, ήθελε να επιδείξει την επιρροή των ενέσιμων φαρμάκων στη στυτική ανικανότητα. Έτσι, έκανε ένεση το φάρμακο στο πέος του, ανέβηκε στη σκηνή, έβγαλε το παντελόνι του και έδειξε σε όλους τον ερεθισμένο «καλύτερο του φίλο».

Πηγή: askmen.gr

Τα πιο περίεργα γεγονότα για το σεξ που λογικά μέχρι τώρα δεν γνώριζες