MENU

Αποφάσισες να κάνεις το βήμα και να παντρευτείς. Ωραία μέχρι εδώ. Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις καλά τη γυναίκα που σκέφτεσαι να περάσεις μαζί της το υπόλοιπο της ζωής σου; Κακά τα ψέματα, αλλά αν δεν προσπαθήσετε και οι δύο και το πάθος θα φύγει γρήγορα και τα προβλήματα της καθημερινότητας μπορεί να σας αποξενώσουν. Για να έχεις, λοιπόν, το κεφάλι σου ήσυχο, να αποφεύγεις τους συχνούς καυγάδες και να κρατάς το κορίτσι σου ευτυχισμένο στο πέρασμα των χρόνων δεν έχεις παρά να πας με τα νερά της σε κάποια πράγματα.

Ακολούθησε τις έξι συμβουλές που θα δεις παρακάτω και κάθε γυναίκα θα ήθελε να ξέρεις, για να διατηρείς την ισορροπία στη σχέση σας και εκείνη χαρούμενη. Και το πιο σημαντικό: Θα είσαι και εσύ χαρούμενος, χωρίς γκρίνιες.

Απλά άκουσέ την

Πολύ συχνά οι άντρες θέλοντας να δείξουν στη γυναίκα τους ότι της δίνουν σημασία, την ώρα που εκείνη ωρύεται, προσπαθούν να διορθώσουν επί τόπου το θέμα. Λάθος. Το μυστικό είναι απλά να κάτσεις να την ακούσεις να ξεσπάει και απλά να συμφωνήσεις μαζί της λέγοντας κάτι του στυλ «πόσο δίκιο έχεις μωρό μου, λυπάμαι γι' αυτό που έγινε». Απ' την άλλη μεριά, αν βλέπεις ότι η γυναίκα σου προτιμά να βγάλει όλα τα παράπονά της για τη δουλειά σε σένα και όχι στην κολλητή της είναι καλό σημάδι και δείχνει ότι σε εμπιστεύεται.

Βοήθα την σε μικροδουλειές

Θα στο πω πολύ απλά: Αν έβγαινες με μια κοπέλα και κανονίζατε να πάτε στο σούπερ μάρκετ για να μαγειρέψετε μετά μαζί και να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ, το πιθανότερο είναι ότι εσύ θα άφηνες στη θέση του το καρότσι. Σε ένα γάμο, όμως, πιθανότατα να έμπαινες απλά στο αυτοκίνητο να την περίμενες. Κάτι τέτοια μικρά πραγματάκια ωστόσο θα πρέπει πάντα να τα προσέχεις.

Επίσης σε ό,τι αφορά τις δουλειές του σπιτιού καλό θα ήταν να τη ρωτάς αν χρειάζεται τη βοήθεια σου σε κάτι και σε κάθε περίπτωση να αποφύγεις να ξεστομίσεις κάτι όπως «καθάρισα λιγάκι την κουζίνα γιατί ήταν χάλια». Μάλλον θα την προσβάλλεις ως νοικοκυρά, παρά θα την ανακουφίσεις από ένα βάρος.

Άστη να έχει τα ενδιαφέροντά της

Πριν παντρευτείτε ο καθένας είχε τα ενδιαφέροντα του. Πράγματα που θες να κάνεις μόνος ή με τους φίλους σου. Είναι σημαντικό και μέσα στον γάμο να έχετε κάποιο προσωπικό χρόνο για να κάνετε όσα σας ευχαριστούν. Μπορεί να είναι το γυμναστήριο, ένα χόμπι ή μια βόλτα στο σινεμά. Μην προσπαθείς, λοιπόν, να κολλάς μαζί της σε ό,τι κάνει αλλά δώσε τον χρόνο που χρειάζεται να περνάει με τον εαυτό της. Αν δεν στο ζητήσει να τη συνοδεύσεις, μην αυτοπροσκληθείς.

Να είναι η πρώτη που θα μοιραστείς μαζί της οτιδήποτε συναρπαστικό ή αστείο

Πρόκειται για κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία για τις γυναίκες. Εκείνες άλλωστε αξιολογούν τους ανθρώπους γύρω τους με βάση το ποιον θα καλέσουν πρώτο σε περίπτωση που έχουν ευχάριστα νέα. Το πιθανότερο είναι πως κάθε φορά που η γυναίκα σου θέλει να μοιραστεί κάτι θα τρέξει πρώτα σε σένα, γιατί έτσι θα σου δείξει πόσο σημαντικός είσαι για εκείνη. Αν κάνεις και εσύ το ίδιο θα σε ανταμείψει με το παραπάνω. Μέχρι και φαγητό στο στόμα θα σου δίνει.

Παίνεψε την ακόμη και όταν δεν είναι παρούσα

Δεν εννοώ να αρχίσεις να λες γι' αυτήν, όπου σταθείς και όπου βρεθείς, πόσο καλή μαγείρισσα είναι και άλλα τέτοια, αλλά το να λες ωραία πράγματα γι' αυτήν στους φίλους σου αντί να γκρινιάζεις μόνο, είναι σημαντικό. Και αυτό γιατί την επόμενη φορά που θα τη δουν θα την αντιμετωπίσουν πολύ πιο φιλικά.

Σταμάτα να μετράς το σεξ με την ποσότητα

Ένας συνηθισμένος μύθος λέει ότι τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν λιγότερο σεξ. Κι όμως οι έρευνες έχουν δείξει ότι κάνουν πολύ πιο συχνά απ' τους ανύπαντρους. Εξάλλου περνούν πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, άρα έχουν και πιο πολλές ευκαιρίες. Προσπάθησε γενικά να της λες πόσο σου αρέσει το σεξ μεταξύ σας αντί να παραπονιέσαι που δεν κάνετε τόσο συχνά.

Πηγή: askmen

Τι θα ήθελε η γυναίκα σου να κάνεις για να είναι ευτυχισμένη