MENU

Το FLAMINGO είναι ένας από τους πιο απρόβλεπτους στίβους για παιχνίδι.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που προτιμούν να συμμετέχουν στις κούρσες του συγκεκριμένου ιπποδρομίου επιλέγοντας ένα συνδυασμό αριθμών (πχ 2-5-6, 1-3-4 κ.λπ) και ποντάρουν σε συνεχόμενες κούρσες. Σαφώς, αυτός ο τρόπος παιχνιδιού είναι αριθμοπαίχνιδο και όχι ιπποδρομιακό παιχνίδι, αλλά, δεν παύει να είναι και η απόλυτη διέξοδος για όσους αναζητούν υψηλά κέρδη. Αυτά, έρχονται μόνο από εμφάνιση ίππων στην άφιξη που «δεν θα πήγαινε το χέρι» στην επιλογή τους βάσει ιπποδρομιακών κριτηρίων.

Ενδιαφέρον βρήκαμε σήμερα σε δύο κούρσες

Κλασική βρετανική κούρσα χαμηλών Κλάσεων είναι η 6ης Κλάσης η 019 στα 2000 μέτρα με συμμετοχή ίππων και των δύο φύλων από 3 έως 8 ετών. Σαφώς, το παιχνίδι της τελευταίας στιγμής και οι αναπροσαρμογές των τιμών, ίσως μπορούν να οδηγήσουν σε κέρδη. Οι δύο υπερήλικες της κούρσας, ο επταετής Cricklewood Green (3) και ο οκταετής Let Me In (6), μπορούν να φιγουράρουν στην άφιξη. Ο πρώτος έχει 2 νίκες σε 3 επισκέψεις του στο ιπποδρόμιο του BRIGHTON και ο δεύτερος έρχεται από καλή εμφάνιση σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Το Σουίνγκερ (2 από τα 3 πρώτα) είναι μια λύση για παιχνίδι συμμετοχής.

Ποιοτικά, καλύτερη των υπολοίπων διαδρομών είναι η 027, ένα σπριντ στα 1200 μέτρα με συμμετέχοντες ίππους και των δύο φύλων από 3 έως 6 ετών. Σπάνια συναντάμε σε τόσο χαμηλές Κλάσεις εκπρόσωπο της Γκοντόλφιν. Εστω κι αν είναι τριετής, ο Kaser (6) δεν έχει δείξει την εξέλιξη που αναμενόταν και ο προπονητής του τον γράφει σε ακόμα μικρότερη απόσταση που μοιάζει πιο βατή για τις ικανότητές του. Η τριετής Arcanista (8) σημείωσε άνετη νίκη στα μέτρα και στο ίδιο ιπποδρόμιο πριν 17 μέρες, οπότε δικαίως προβάλει ως φαβορί. Ο πενταετής Bernie's Boy (1) με τον γνώριμο αναβάτη του μπορεί να βρεθεί στην άφιξη, ενώ είναι πιθανό να διακριθεί ο αρκετά ποιοτικός τριετής, Crystal Deauville (5).

Σημειώστε ότι ο ειδικός Τύπος «βλέπει» 8-7-2-6 κι εμείς 6-8-1-5.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Η Δευτέρα πάντα προσφέρεται για κυνήγι μεγάλων αποδόσεων!