MENU

Ο τζίρος αναμένεται να φτάσει – ίσως και να ξεπεράσει – τις 40.000€, οπότε το προς διανομή ποσό, μαζί με το ΤΖΑΚ ΠΟΤ, θα ξεπεράσει τις 50.000€!

Οι ανοιχτές διαδρομές του προγράμματος είναι πολύ πιθανό να πληρώσουν υψηλές αποδόσεις στα πολύπλοκα, αλλά ακόμα και στα λιγότερο περίπλοκα παιχνίδια.

Ποιοτική αιχμή του προγράμματος είναι φυσικά το Κύπελλο της Φιλίππου Ενώσεως με τον ΜΠΑΜΠΟΥΡ (4) να είναι η αδιαφιλονίκητη βάση της ημέρας για το παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 και της διεκδίκησης του ΤΖΑΚ ΠΟΤ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

01: Η γενική μετριότητα του ομίλου σε υποχρεώνει να δώσεις πρώτη τύχη στους πρωτοεμφανιζόμενους, κυρίως τους ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ (7) και ΛΑΚΝΑΟΥ (4). Ο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ (2) φαίνεται ότι θα παλέψει με τον τρίτο πρωτοεμφανιζόμενο, τον ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ (5).

02: Μια πολύ δύσκολη κούρσα που θα κριθεί 30% στην εκκίνηση και άλλα 70% στην εξέλιξη της διαδρομής, καθώς στα 1.000 μέτρα δύσκολα καλύπτονται τα λάθη. Αν ξεκινήσει καλά και πάει στο κεφάλι η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ (3) μπορεί να μην την προλάβει καμία στο τέλος. ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ (4), ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ (2), ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ (6) και ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (1), οι φοράδες που θα διεκδικήσουν τη νίκη αν δεν πάει κάτι καλά με την (3).

03: Το «λογικό» φορκάστ της κούρσας είναι ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ (4) με ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ (7), με τον δεύτερο να προηγείται και τον πρώτο να τον «σκεπάζει» στην ευθεία. ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ (2) και ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (1) για τις πίσω θέσεις. Το άλογο που μπορεί να πληρώσει είναι ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ (6), αν βελτιωθεί και βρεις καλύτερες συνθήκες διαδρομής από το μέτριο αλλά και με αρκετά προβλήματα ντεμπούτο του.

04: Ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ (4) μπορεί να οδηγήσει και να μείνει στην άφιξη. Με οποιαδήποτε μορφή κούρσας μπορεί αυτή τη στιγμή να κερδίσει ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ (2). Ο εξετής ΤΖΙΡΙΝΟ (1) δεν μπορεί να αγνοηθεί καθώς αναφερόμαστε σ έναν ίππο με 9 νίκες και 5 πλασέ σε συνολικά 16 συμμετοχές! Πίσω τους, κρατάω ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ (5) και τον ΚΛΑΟΥΝ ΜΠΕΡΣΤ (8) που πληρώνουν.

05: Η μεγάλη κούρσα της ημέρας με τον ΜΠΑΜΠΟΥΡ (4) να έχει σοβαρότατο προβάδισμα έναντι των άλλων ισχυρών ίππων που συμμετέχουν στην κούρσα. Είναι ευνοϊκά ισοζυγισμένος και εξαιρετικά αξιόπιστος στις κούρσες του. Σε 24 συμμετοχές έχει 12 νίκες και 11 πλασέ! Πίσω του θεωρούμε ότι μπορεί να βρεθεί ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (7) και ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ (5) με ΜΕΝΤΩΡ (6) να παλεύουν για τις πίσω θέσεις.

06: Πολύ δύσκολη κούρσα για να κλείσεις το ΣΚΟΡ 6. Χωρίς υπερβολές, όλοι έχουν μερτικό στην υπόθεση νίκη Και οι εννέα είναι τετραετείς κι έχουν από μια νίκη. Τα μέτρα ευνοούν τον ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪ (2) και η φόρμα είναι με τον ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ (1). Οι ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ (4), ΜΟΝΟΚΛ (6), ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ (8) οι επιλογές μας για τις πίσω θέσεις.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα προγνωστικά του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Πάνω από 50.000€ μοιράζει το ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ6