MENU

Αυτά ήρθαν και πάλι από τη Νότιο Αφρική, αυτή τη φορά από το Scottsville.

Συγκεκριμένα, στην κούρσα 013 όπου η άφιξη 1-9-2-3 (πρόταση SDNA 1-2-3-9) έφερε αποδόσεις: Γκανιάν 5,90, Φορκάστ 41,60, Τρικάστ 257 και Τετραπλό 1.642,90.

Αρκετά υψηλές ήταν οι αποδόσεις και στην 015. Η άφιξη 7-6-2-8 (πρόταση SDNA 6-8-2-7) πλήρωσε: Γκανιάν 5,90, Φορκάστ 25,50, Τρικάστ 71,90 και Τετραπλό 480,80.

Σήμερα, το πρόγραμμα ξεκινά με το Νοτιοαφρικάνικο Turffontein. Παρά τις ολιγομελείς κούρσες με τις οποίες συμμετέχει είναι πολύ πιθανό να προσφέρει και σήμερα μεγάλες αποδόσεις. Βασικός λόγος τα πολλά πρωτοεμφανιζόμενα άλογα που κάνουν ντεμπούτο.

Κάτι που ισχύει και στα τρία ιπποδρόμια που το απαρτίζουν το πρόγραμμα με τις 24 επίπεδες κούρσες.

Η ιπποδρομιακή ημέρα συμπληρώνεται από 7 κούρσες από το άγνωστο BATH που παρουσιάζουν σημαντική δυσκολία στις προβλέψεις.

Σε γενικές γραμμές έχουμε μπροστά μας, ένα ικανοποιητικό πρόγραμμα, ιδιαίτερα για τους… μελετηρούς παίκτες!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

015: Ο WALKER (5) παρουσιάζει μεγάλη ανωτερότητα στον όμιλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιβληθεί των μέτριων αντιπάλων του. Ο νεοεμφανιζόμενος ROYAL PURSUIT (6) που εξασφάλισε ισχυρή ανάβαση, αξίζει να προσεχθεί, ιδιαίτερα αν πάρει παιχνίδι. Από τους άλλους, ξεχωρίζει ο DASH (1).

021: Εξαιρετική κούρσα G2 από το Saint Cloud. Ο USHERETTE (8) που έχει σημειώσει 6 νίκες σε 8 συνολικά συμμετοχές και που πιθανόν να ενοχλήθηκε από κάτι στην τελευταία του αποτυχημένη εμφάνιση, γι αυτό προφανώς μπήκε και σε πολύμηνο ρεπό, σήμερα αναμένεται να επανέλθει στις επιτυχίες. Θα έχει όμως ν αντιμετωπίσει αφ ενός μεν τον ομόσταβλό του JIMMY TWO TIMES (3) αφ εταίρου, αρκετούς από τους αξιόλογους αντιπάλους του, όπως οι KARAR (1), ATTENDU (7) και SPECTRE (9).

024: Άλλη μια σπουδαία κούρσα επιπέδου G1 από το Saint Cloud όπου ο εκπρόσωπος της Gololfin CLOTH OF STARS (3) θα διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις τη νίκη και τη κατάκτηση του πλούσιου επάθλου, των 300,000 ευρώ. Σε μια κούρσα στην οποία δεν χωράνε αποκλεισμοί, σημαντικότεροι αντίπαλοι του προαναφερθέντος, θεωρούνται οι ZARAK (1), HAWKBILL (2), POTEMKIN (5) και ERUPT (6).

027: Κούρσα λίστας στο Saint Cloud με τον SAND FOX (4) που θεωρείται πολύ δυνατό άλογο, λόγω γενεαλογικής προέλευσης και τους AMAZING (5) και SALDIER (6) που διακρίθηκαν πρόσφατα σε κούρσα G3 να προβάλλουν ως οι κυριότεροι διεκδικητές της νίκης. Ακολουθούν σ ελπίδες διάκρισης, οι ONE ONE ONE (1) και FALCON WINGS (2).

030: Έξι εξελίξιμοι τριετείς, αναμετρώνται σε κούρσα κλάσης 2, στην οποία την προτίμησή μας, θα στρέψουμε στον NEW TRAILS (1) που τρέχει με τα χρώματα της Gololfin και δείχνει ιδιαίτερα εξελίξιμος. Θα έχει ν αντιμετωπίσει τον ICE BREEZE (5) που φαίνεται επίσης πολύ δυνατό άλογο και ανήκει σε ισχυρή προπόνηση. Από τους υπόλοιπους καλύτεροι φαίνονται οι ομόσταβλοι HARD TALK (3) και DIABLESSE (6).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και οι επιλογές της ομάδας του SDNA. Προγνωστικά του Ελληνικού Τύπου δεν υπάρχουν για σήμερα επειδή λόγω αργίας (απεργίας) της Πρωτομαγιάς δεν κυκλοφόρησαν εφημερίδες.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Σπουδαίο πρόγραμμα για… μελετηρούς παίκτες!