MENU

Δεν είναι μυστικό ότι οι πολυπληθείς κούρσες στο Vaal πάντα συνοδεύονται από εκπλήξεις και μεγάλες αποδόσεις.

Το θετικό σήμερα είναι ότι οι μισές διαδρομές (τόσο στο Vaal όσο και στο σύνολο της ιπποδρομιακής ημέρας) έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετοχών (7 έως 11) και μπορούν να χαρακτηριστούν βατές.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το πάντα δύσκολο Wolverhampton το οποίο και σήμερα δεν έχει σπουδαίες κούρσες αλλά καμία από αυτές δεν έχει πάνω από 10 συμμετοχές και κλείνει με το γαλλικό Pont De Vivaux.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

Ο12: Ο SUSSUDIO (1) είναι πολύ ανώτερος στον όμιλο και αναμένεται να επικρατήσει. Μοναδικό ερωτηματικό είναι η τετράμηνη αποχή του΄, αλλά και οι βασικοί του αντίπαλοι, CHIKA DREAM (2) και ASTERINA (4) προέρχονται από ανάλογο είτε μεγαλύτερο ρεπό.

014: Η προτίμησή μας σ αυτήν την κούρσα, στρέφεται στην FLOWER FESTIVA (6) που είναι μια φοράδα με δυνατή γενεαλογία, ανήκει σε ισχυρή προπόνηση και ιππεύεται από πολύ καλό τζόκευ.

018: Η HOLDGREEN (7) τρέχει συνεχώς διακριτικά και μάλιστα στην τελευταία της συμμετοχή, διακρίθηκε σε ανώτερη κλάση. Σήμερα αποτελεί μια δυνατή επιλογή για τη νίκη.

019: Ο SILVER KING (2) υπερέχει σαφώς σ αυτόν τον όμιλο, εξασφάλισε «γνώριμη» ανάβαση και αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί της κούρσας. Από τους αντιπάλους του, είναι δύσκολη η επιλογή κάποιων, αλλά ενδεικτικά θα προτείνουμε τους SUPANOVA (14), LE TIGRE (10), TOUR OF DUTY (11) και STARK (3).

022: Ο SMART MART (1) στις τελευταίες του συμμετοχές, έτρεξε διακριτικά σε πολύ δυνατούς ομίλους λίστας και γκρουπ 3. Σήμερα, στην κλάση που τρέχει, δεν θα πρέπει ν αντιμετωπίσει προβλήματα και αναμένεται να επικρατήσει.

025: Ο BLUE DIAMOND ROAD (4) αποτελεί μια καλή στοιχηματική βάση, μετά το διακριτικό τελευταίο του τρέξιμο, εξασφάλισε πάλι εξαιρετικό αναβάτη και πιστεύουμε ότι μπορεί να περάσει πρώτος στο τέρμα.

028: Ο MY TREASURE (4) ζητάει την κούρσα του, σύμφωνα με τις τελευταίες επιδόσεις του και με την «γνώριμη» ανάβαση που εξασφάλισε, έχει ακεραία τύχη σ αυτόν τον όμιλο. Από τους αντιπάλους του, φαίνονται καλύτεροι οι INTANDOKAZI (3) και DON CHRISTO (5)

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Εναλλαγές κερδών σε Γαλλία και Νότιο Αφρική